"For dette er det verdt" -Haugen produksjoner

[Bilde]

Fem dansekunstnere og fem forfattere møtes i dette sjangeroverskridene scenekunstprosjektet hvor målet er å utforske gråsonene, møtepunktene og skjæringspunktene mellom poesi og koreografi, tekst og bevegelse. Fem duetter bestående av en dansekunstner og en poet lager et 10-12 minutts’dansedikt’. Disse settes så sammen som en diktsamling for scenen. I tillegg vil dansediktene opptre løsrevet fra hverandre og bli ’lest opp’ andre steder i bybildet i løpet av visningsuken under Ordkalotten, Tromsø Internasjonale Litteratur Festival, 2012.
www.ordkalotten.no.

Tematikken er, som tittelen antyder, hva som betyr noe idag, for den enkelte, for samfunnet og for verden, og hvordan dette varierer i forhold til sosiale og kulturelle forskjeller. Med i dansediktsamlingen er en scenograf som bygger om rommet mellom diktene. Hun akkompagneres av musiker som får frem den iboende dansen og fortellingen også i det som synes funksjonelt.

Haugen Produksjoner har invitert med den Tromsøbaserte forfatteren Morten Wintervold, som en av stemmene og samarbeidspartnerne.

Legg til ekstern kalender…