Kulturnatt på Utviklingshuset -huskonsert og filmvisning!

HUSKONSERT MED IVAN MAZUZE
Saksofonisten Mazuze spiller med en blanding av rytmer fra sin egen musikktradisjon i det sørlige Afrika, og latino- og afrojazz. Han bor for tiden i Oslo, men har holdt konserter og deltatt på festivaler i Mosambik, Sør Afrika, Zimbabwe, Cuba og Italia. Vanligvis spiller han med sitt eget band, men denne høstkvelden i Oslo vil hans saksofon høres alene. Konsertene er kl. 20.00 og kl. 21.30, og varer 30-40 minutter.
 

 
 

FILMVISNING
I kinoen vår vises det kontinuerlig tre kortfilmer om Norges utviklingssamarbeid. Filmene er innspilt i 2012 i Vietnam, Nepal og Zambia. Det vil også bli anledning til å prøve ut vår nye, interaktive klima-vegg, samt sjekke ut husets faste utstilling.

 

Utviklingshuset er Norads informasjons- og opplevelsessenter om utviklingssamarbeid og fattigdomsbekjempelse. Huset er åpent hver dag kl 10-16, og har gratis entrè. Vi har pedagogiske opplegg som engasjerer og bidrar til læring for skoleungdom og studenter mellom 15 og 25 år. Vi er også en møteplass for kunnskapsdeling og debatt, og leier ut møtelokaler til organisasjoner som jobber med bistand og utvikling. Har du tatt stilling til om demokrati er en forutsetning for utviklingssamarbeid ennå? Eller snurret lykkehjulet for å finne ut om du får lov til å gå på skole? Hvis ikke, ta gjerne turen innom.

Du finner oss på Rådhusplassen. Kollektivt: Trikk 12 til Aker Brygge, t-bane eller buss til Nationaltheatret

Arrangementet avsluttes ca. kl 23.00

Legg til ekstern kalender…