Standup Galla

Vi inviterer til en heftig fredagskveld med Terje Sporsem, Dag Sørås, Lisa Tønne og Andebus egen Nils-Ingar Aadne!

Disse standuperne får fint salen til å brøle av latter helt på egenhånd. Med dem samlet er det duket for en kul kveld.

Mer om komikerne:

Terje Sporsem er en av våre aller mest populære komikere. Godt utstyrt med kjappe replikker, parodier og gitar drar Terje publikum inn i sin verden, der han i det ene øyeblikket får folk til å vri seg i latter, før de i det neste sitter med klumpen i halsen. Hans evne til å improvisere med publikum er også en faktor som gjør at Terje vinner hver gang på scenen.

Dag Sørås prøvde seg første gang på stand-up scenen i 2002, i et siste desperate forsøk på å fange interessen til ei dame han likte. Planen virket. Siden da har han blitt anerkjent som en av de mest nyskapende og produktive komikerne her til lands, noe som har gitt han Komiprisen for årets nykommer i 2007, samt tre nominasjoner til bransjens egen Stå Opp-pris. Kjennetegnet for nordlendingens humor er først og fremst brutal ærlighet, enten det kommer til hans syn på seg selv eller verden rundt seg. Dagsaktuelt og samfunnsrefsende materiale blandes sammen med observasjoner om alt fra egen psyke til familielivet, og selv om dette ikke nødvendigvis er humor som treffer alle, så er det desto mer givende for de som blir med inn i hans univers. Du husker han kanskje fra Manshow med Håvard Lillehie? Mer om Dag her.

Nils-Ingar Aadne har etter hvert blitt et etablert navn på den norske stand-up scenen. I 2010 var han en del av stand up-forestillingen “Julelatter 2010”, sammen med Dagfinn Lyngbø, Are Kalvø og Anne-Kat. Hærland, en forestilling som var nominert i fire katergorier under Komiprisen 2011. Nils-Ingar vant prisen “Årets Gjennombrudd” for sin innsats i denne forestillingen. I 2011 gjorde han seg også synlig på TV. Han var fast medlem i ”Komiker i arbeid” på TV2, og han gjestet ”Roast” på TV Norge. I disse dager er han å se med diverse sprell på Senkveld hver fredag.

Nils-Ingar kommer som sagt fra Andebu oog med et observant øye gjør han dagliglivet til et komisk vanvidd. Situasjoner du kjenner og historier du ikke kjenner blir delt med et publikum han på alle måter inkluderer i showet sitt. Latteren kommer tett når Nils-Ingar setter i gang med et overraskende myndig stemmeleie. Mer om Nils-Ingar her.

Lisa Tønne har med rekordfart blitt en av de virkelig store stjernene her til lands. Med en imponerende og variert karriere bak seg trollbinder hun publikum hver gang hun åpner kjeften. Hun er uredd, spontan, kjapp i replikken og innehar en usedvanlig evne til å harselere med det meste. Fyrverkeriet fra Trondheim, opprinnelig fra Iran, har mange ben å stå på. Det være seg som standupkomiker, den populære karakteren Ali Reza eller som musikal- og revyartist artist. Lisa behersker både rollen som komiker, konferansier og skuespiller dersom dette er ønskelig.

Hennes forestilling Ali Reza – Atter en Konge høstet strålende kritikker og ble spilt for fulle hus i to sesonger. Hun var også en del av Riksteaterets turné med showet Skitt au, sjøl sola har flekker med Edward Schultheiss og Sturla Berg Johannesen. Hun har også spilt i flere sommerrevyer, deriblant Tankene Mine får du Alltid med Hilde Lyrån og Kjersti Elvig, Vi er ikke Romeo og Julie med Terje Sporsem og Gustav Nilsen. Hun hadde også en rolle i Bollywood Ibsen – Fruen fra Det indiske hav på Oslo Nye.
Mange husker henne også som Solfrid i TV-suksessen Seks Som Oss eller som programleder for bl.a. 9 av 10 Nordmenn og reiseprogrammet Tur: Retur. I 2010 ble hun nominert til Gullruten på TV2 med Tv programmet: Ali Reza and The Rezas.

Legg til ekstern kalender…