Loppemarked på Kjelsås skole 13-14 Oktober

Kjelsås skoles musikkorps arrangerer også i høst loppemarked på Kjelsås. Loppemarkedet til Kjelsås Skoles Musikkorps er kjent som et av de aller beste i Oslo.

Markedet har et godt utvalg av fine lopper. Nye og ferske lopper hentes frem dag nummer to (søndag), og det er auksjon begge dager. Vi har byens beste servering; massevis av flotte og deilige hjemmebakte kaker, boller, vafler og andre søte fristelser, i tillegg til burgere og annen ”ordentlig” mat. Det arrangeres lotteri begge dager og det selges også popcorn/slush. Loppemarkedet er godt organisert og har ryddige avdelinger som gjør det lett å finne det du leter etter.


Høstens loppemarked arrangeres helgen 13-14. oktober 2012.
Åpningstider: Lørdag kl 11 til 16, søndag kl 12 til 16. Auksjon begge dager kl 13.


Loppemarkedet avholdes på Kjelsås Skole, Asbjørnsens vei 3.
For å komme hit med kollektiv transport: Tog (Gjøvikbanen), buss nr 54, 22 eller 25 til Kjelsås stasjon eller trikk linje 11 eller 12 til endeholdeplassen.

For bilister er det enklest å følge skilting til Teknisk Museum (skolen ligger rett overfor Teknisk Museum), alternativt kjøre av fra Storo-krysset og følge trikkeskinnene oppover så langt de går.
-

Har du lyst til å donere lopper til korpset kan salgbarelopper leveres direkte i skolegården på Kjelsås skole fredag 12 Oktober etter kl 17. (Vi tar desverre ikke imot madrasser, hvitevarer eller gamle PC/TV skjermer)

Velkommen!
Legg til ekstern kalender…