NiteRain [Releaseparty]

[Bilde]

NiteRain slipper sin første Singel WORLDWIDE 29 Sept Lørdag og ønsker DEG og alle dine venner velkommne til en helvetes fest på Paragrafen i Møllergata Oslo (Justisen)

Det vil bli 50% avslag på all Merchandise!!

NiteRain har turnert i 10 land og mange byer denne sommeren! Og håper så mange som mulig kan komme til releasefesten 29 sept Lørdag!
CC/80,-


NiteRain ble grunnlagt i 2010 av Sebastian Tvedtnæs. Gutta i bandet bestemte seg tidlig for å legge alt annet til side å satse alt på å få musikken opp og fram. På under ett år har de rukket og spille inn debutalbumet med Ronni Le Tekrø som produsent, turnert i Skandinavia med L.A Guns (US), samt spilt i en rekke byer rundt i Norge.

Musikken kan beskrives som hardtslående, melodiøst, med catchy riff og store refreng. Man kan finne elementer fra tidligere tiår, blandet med et moderne utrykk og eget sound. De har nylig avsluttet en Europaturne med L.A Guns (US). Syv land har de spilt i på under en måned, på ledende spillesteder i sør og Mellom-Europa. Show og musikk går hånd i hånd når NiteRain entrer scenen, og bandet bestemte seg tidlig for å være et underholdende liveband. Lys, pyro og kostymer er viktige elementer i live- showet.

NiteRain bestårav fire gutter på 23 år, og lineup er som følger:
Sebastian Tvedtnæs – Lead vocal
Jeremy Robertson – Lead gitar
Frank Karlsen – Bassgitar
Morten Garberg – Trommer

www.facebook.com/niterainki…

www.niterain.no

www.youtube.com/watch?v=VJB…

www.facebook.com/events/347…

Legg til ekstern kalender…