Heksed + Supp: Ampmandens Døtre

[Bilde]

For en kveld detta skal bli da!

Heksed
Heksed er er et norsk band som leverer kjapp og intens metallisk hardcore. Ligger i samme gate som Converge og Trap Them, og heller ikke fjernt fra band som Gallows eller Gehenna. Appellerer til alle fans av trommeakrobatikk og hissige gitarer. Høsten 2011 ga de ut sitt selvtitulerte debutalbum, og i november kom EP-en Plague Embrace på engelske Thirty Days of Night Records.
bandcamp

Ampmandens Døtre
Ampmandens Døtre har spilt i Praha og Ampmandens Døtre har spilt i Heggedal. I sommer spilte døtrene på Slottsfjellfestivalen og nå står Betong og Pungrock for tur! Etter oppstarten høsten 2010 hardette trehodete monsteret vokst seg til å bli et av de mest energiske livebanda i Oslo. Rå og rølpete rock med sjatteringer av hardcore og metall står på menyen, så ta på deg shortsen, Ampmandens Døtre teller opp.

I september 2011 gav Ampmandens Døtre ut sjutommeren GoUglyEarly, spilt inn i Caliban Studios og produsert av Ruben Willem. “Det er skittent, gjørmete og herlig”, sa NyMusikkHverDag den gangen. Nå er nylig en enda vassere økt avsluttet, på samme sted og med samme mann bak spakene. Med dette skal døtrene debutere på storformatet 3 november. Følg med!
bandcamp

Legg til ekstern kalender…