Disaster In The Universe (supp. The Pipers)

På torsdag får U1 besøk av DISASTER IN THE UNIVERSE! [Bilde]
Om du ikke har hørt om denne gjengen fra før, kan de best beskrives som et alternativt rock/elektronika/psykedelia band med tropiske instrumenter og rytmer. Sangene fremføres på engelsk, fransk, portugisisk, spansk og ronga, og på scenen er bandet beskrevet som en humørfylt gledeseksplosjon med svært dansbare rytmer og beats.

Dessuten spiller de på en 2 meter høy palme med innebygget synth! Dette må oppleves, med andre ord.


Disaster In The Universe har blitt hyllet i media som sommerens mest dansbare og spennende nykommer, og har i sitt debutår rukket å spille på både Hovefestivalen, Slottsfjell, Øyafestivalen, Månefestivalen, Musikkfest, Palmesus, samt flere utenlandske festivaler. Dazed Digital og Island Records rangerte Disaster In The Universe til den beste konserten de så på Øya i år!

Låta BEACH HOUSE har i hele sommer vært A-listet på P3 og flere andre norske og utenlandske radiostasjoner, og har du ikke hørt den ennå, er det på høy tid:





Hør mer her!



Som om ikke det var nok, kommer også THE PIPERS for å varme opp. The Pipers er et nytt indierockband med medlemmer fra Rygge, Fredrikstad og Sarpsborg. Bandet spiller lystig og kraftfull musikk med inspirasjon fra 60-tallet og frem til dagens store indie-band. The Pipers ble plukket ut til Hoveslaget i Fredrikstad våren 2012, der de høstet mange lovord fra jurymedlemmene.

De har til tross for sin unge alder rukket å få mye sceneerfaring, og har blandt annet varmet opp for Honningbarna og Honeytraps, delt scene med Fjorden Baby!, Bendik og Gatas Parlament, og spilte på Månefestivalen 2012.



Vi tviholder på sommerfølelsen litt til, og lar deg danse med til sola står opp (eller i hvert fall til ølsalget stenger). Dette blir garantert semesterets morsomste konsert, og en helt utenom det vanlige!

STEDET er U1, i kjelleren på SV-fakultetet på Blindern
DØRENE åpner 19:00
BILLETTEN koster 40/60,- (medlem/ikke medlem)

18 år.

Legg til ekstern kalender…