Dans for voksne - ROTTUR: gjennom marka med hodet på. prat. mat. skriving.

[Bilde]

Altså kort fortalt: Du kan muligens være med — hvis du er interessert. Vi er nemlig opptatt av folk som er veldig opptatt av noe og har lyst til å fortelle om det til andre.

Vi tenkte ikke å snakke om musikk, kunst, dans, tekst eller sånne ting, men om ting som kanskje ligger under, som sånne ting trekker næring fra. Et slags rotsystem. Skjønneru hva vi mener? Ikke helt vi heller, men vi prøver likevel.

1. november går vi til ei hytte i marka. Turen tar ca fire timer i rolig tempo.

Underveis stopper vi. I hver pause forteller en av oss om noe hun eller han er særlig opptatt av. Så går vi videre. Vi snakker sammen om det vi har hørt og det vi tenker og tar notater eller leser alt inn på diktafon underveis.

Vel framme blir det masse god mat og litt tid til reinskriving av notatene, men sikkert mest prat. Vi overnatter. Neste morgen går vi på samme vis til byen. Til slutt har alle fortalt alle hva de skal si og sagt det.

Etter turen har alle ei uke til å fikse på notatene og transkribere diktafonopptak. Innleggene skrives også ned. Vi samler materialet og publiserer det. Helst på papir.

Når materialet er levert, honoreres du litt mer enn symbolsk.

Vi vil være 8-9 stk til sammen, og ikke bare folk vi kjenner fra før. Er du interessert i dette, så send e-post til dansforvoksne æt gmail.com.

Legg til ekstern kalender…