The Dustaphonics (UK)

Rett fra Hackney, London. Vi huker de inn før de vokser seg for store for oss. The Dustaphonics kombinerer surf, 60s rock and roll og gammel soul på en forrykende måte som fenger et bredt spekter av fans innen en rekke forskjellige musikk sjangre. Bandet ble startet av gitarist og låtskriver Healer Selecta da han fikk i oppgave å lage soundtracket til filmen om livet til burlesquedronningen Tura Satana, hovedperson i kultfilmen Faster Pussycat Kill Kill. Resultatet ble et så fantastisk originalt og autentisk uttrykk at bandet ikke kunne gjøre annet enn å satse fulltid på dette prosjektet.

Her snakker vi et band satt sammen av rutinerte og profesjonelle musikere med bakgrunner som strekker seg fra både garage, surf og rockabilly til 60s soul, funk og gospel. Miksen av dette blir et røykspyttende drivende maskineri med bøtter av sjel og innlevelse. Etter en rekke utgivelser til eksepsjonelt gode kritikker står bandet for første gang noensinne klar på en scene i Bergen. Har du sansen for go go girls, raske biler, gode tider og autentisk rock and roll stiller du denne kvelden først i køen.

Dj Healer Selecta (F)

Her snakker vi fulltids Dj av STOR kalliber. Ved siden av å være gitarist og låtskriver i Dustaphonics har denne franskmannen bygget opp et Dj konsept som har snudd opp ned på klubbscenen i London. Hans elleville miks av soul, rocksteady, afrobeat, samba, rhythm & blues, latin boogaloo og surf trekker fulle hus hvor enn han setter platekassen. Som Mojo Magazine sier det: ‘Healer Selecta has made London swing again’. Denne fredagen sørger han for at det swinger i kjelleren på Garage og gir Bergen en smakebit av det absolutt beste klubbscenen i London har å by på. Denne kvelden blir det trangt på gulvet!

BILLETTER: KR. 120,-

Denne gangen sørger Mojo Workout Dj’s sammen med Dj Healer Selecta for at kvelden holdes ung også etter konsertene. Her blir det jawdropping boppers, greasy soul stompers, r’n’b ravers, fuzz-fuled garage og twisted tittyshakers ut i de seine nattetimer. God stemning og stappet dansegulv !

+ kollektiv bris og special menu at the venue!

Arrangementet er støttet av Norsk Kulturråd.

Legg til ekstern kalender…