DRÅPE på U1, supp. Like Spinning

SVFF inviterer til høstens fineste konsertkveld med to av våre norske favorittband!

[Bilde]

I 2011 slapp Dråpe sin første EP, med fem sanger inspirert av fargerik shoegaze, vektløs drømmepop, sol og kjærlighet.

I løpet av det siste året har de fått kjærlighet tilbake fra både publikum og presse, spilt på by:Larm, Øyafestivalen, Slottsfjell, Hove, Trondheim Calling og Pstereo, og nå er de klare til å vise fram sin selvtitulerte debut-EP. Både Danske og Japanske plateselskaper har huket tak i dem, og det med god grunn.

NRK Urørt, som kåret dem til Ukas Urørt i 2010, har beskrevet musikken deres som «støypop som er både aggressiv, beroligende og svevende». Selv har bandet gitt den merkelappen «indieshoegazepostrocknoise». Bedøm selv, sabla fint er det uansett:




[Bilde]

Som support har vi vært så heldige å få tak i Kari Jahnsen i Like Spinning, som kommer til U1 for å gi oss en solokonsert.

Med Kari K. Jahnsen (fra Little Hands of Asphalt) i spissen, består Like Spinning av musikere fra både Norge og England. De har blitt beskrevet som atmosfærisk, eksentrisk og melankolsk, og har blitt sammenlignet med blant annet CocoRosie, Fleet Foxes, Warpaint og Bon Iver. Etter et år med base i London har de allerede spilt på The Great Escape og Hop Farm Festival, og blitt anbefalt av plateselskapet Communion (Michael Kiwanuka, Gotye). Etter å ha sluppet en EP og en dobbelsingel, er de godt i gang med innspillingen av debutalbumet. Dette er en gjeng man bør få øynene opp for først som sist.

Lytt til både EPen og den fantastisk flotte dobbelsingelen deres Forces/My Window her





FREDAG 02. NOV
DØRENE ÅPNER 17:00
CC: 40/60 (medlem/ikke medlem)
18 ÅR


Hvor er U1? Nærmere enn du tror.
Hopp av 17 eller 18 trikken på Universitetet Blindern, så står du så godt som utenfor. Vi holder til i kjelleren på SV-fakultetet, i Eilert Sundts hus.

Underskog har skrevet om lenker/embeds i denne teksten til å bruke TLS/SSL. Det er ikke garantert å fungere. Les mer her.

Legg til ekstern kalender…