Signe Marie Rustad, "Golden Town"- RELEASE

Singer/songwriter Signe Marie Rustad er født og oppvokst på Rustad i Elverum, der skogen, elva og jordene har tilført en urokkelig ro og en vedvarende rastløshet. Flere av låtene hennes bærer derfor i seg en søken etter balanse mellom nettopp disse to elementene: roen og rastløsheten. Platetittel ”Golden Town” er i seg selv et symbol på en tilstand av balanse, en tilstand som muligens kan anes mellom linjene på platas siste spor ”Mary’s Golden Town”.

Signe har utviklet sitt talent mer eller mindre i det stille – skrevet låter og jobbet med sitt uttrykk over en periode på 10 år. Hun har spilt live i ulike konstellasjoner og har medvirket på flere andre artisters produksjoner. Veien frem til første plate har vært lang, men da hun vinteren 2011 startet samarbeidet med produsent Håkon Gebhardt (tidligere Motorpsycho, HGH) løsnet det. I godt over et halvt år pendlet hun Oslo-Trondheim for å jobbe med Gebhardt i Das Boot studio i Trondheim.

Håkon Gebhardt har tilført det produksjonsmessige løftet musikken fortjener, og samarbeidet har resultert i at låtene endelig har kommet til sin rett. Musikerne er hentet både fra Signes faste liveband og fra musikkmiljøet i Trondheim, alle med det til felles at de har forstått musikken og den retningen låtskriver Signe og produsent Håkon ønsket at den skulle ta. Kai Andersen i Athletic Sound har smakfullt tilført det siste lille løftet i miks. Resultatet har blitt ei debutplate som beveger seg i americana-landskapet og dermed bærer i seg elementer av country, rock og folk – hele tiden med begge beina godt plantet i en tydelig singer/songwriter-tradisjon.

Debutplata “Golden Town” feires på Palace med hjemmebakte chocolate chip cookies og fullt band.

Legg til ekstern kalender…