PROGKUNSTFEST

Du er herved invitert til Progkunstfest – en flott fredagskveld med musikk, engasjement og fest på Humla!

Temaet for kvelden er “Musikk – fra kunst til fest”, og innebefatter et bredt spekter av musikkorienterte innslag, foruten servering og i tillegg vil det være appell og filmvisining av
Motmakt.

Dette er også bandet Sauropods releasekonsert, og har i den anledning med seg eksklusive CD-er til salgs!

PROGRAM:
18.30 – MARTIN BRURÅS TØNNESSEN

Martin driver å skriver litt på fritiden og skoletiden og eller av tiden. På Progkunstfest skal han fremføre litt materiale han har jobbet med av forskjellig karakter (dikt, automatskrift, breakdance, freestylerap) satt til litt musikk han har laget når han ikke har prøvd å lage musikk.

19.00 – TBA

Her kommer det noe kult som er musikk- og kunstrelatert

20.00 – MOTMAKT med filmvisning og appell

Det voldelige fascistpartiet ‘Gylden Daggry’ utnytter den pågående økonomiske krisa i Hellas på det verste. I det siste har de markert seg med brutale overgrep mot migranter. De bygger opp et enormt trusselscenario og har etablert borgervernsaktige militser i flere greske byer. Greske antifascister er i gang med å motarbeide denne farlige utviklingen på gateplan. Grunn nok for oss i Motmakt til å vise vår solidaritet. Vi kommer derfor til å vise den korte, men informative dokumentarfilmen “Golden Dawn” av Aris Xatzistefanou (på engelsk). Vi vil holde en liten appell og det vil bli anledning til å donere penger direkte til den greske antifascistiske bevegelsen. Altså ta med deg kontanter. Siempre antifascista!

21.00 – TBA

Her kommer et kult musikkinnslag

22.00 – SAUROPOD

“Sauropod er resultatet av å blande poesi med minimalistisk rock, skjærende skrik med søte melodier, nye tanker med gamle ideer, og Jonas Røyeng (gitar, vokal) med Kamilla Waal Larsen (bass, vokal) og Jørgen Apeness (trommer). Bandet har sine røtter fra rundt omkring i Vestfold, og har siden 2011 utviklet seg fra et harmløst dyr til et intelligent uhyre. Sauropods elementære line-up med gitar, bass og trommer underbygger Røyengs kompromissløse vokal og Waal Larsens bekymringsløse koring, drevet av en massiv bølge av energi fra Apeness’ trommesett. Deres selvtitulerte debutplate, spilt inn juli 2012, er full av intense, fornøyelige hooks, overraskende musikalske referanser og tekster som gjør deg skjelven inn til margen. Jørgen Apeness, Kamilla Waal Larsen og Jonas Røyeng leverer skjønnhet pakket inn i galskap.”

jennymis.tumblr.com

soundcloud.com/sauropod

23.00 – DJ AD

DJ AD spiller plater og sørger for feststemning utover natta.

PROGKUNSTFEST ER
Frivilligdrevet av “naive idealister”
Kunstnerisk
Vegetarisk
Fest
og ikke minst mye moro!

Vi ønsker alle velkommen til en fet fredagsfest på Humla!

Dørene åpner 18.00

CASH ONLY
CC: 50,-

www.facebook.com/Progkunstf… 322601!

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…