db.no-fri uke

Tradisjon tro tar vi fri fra dagbladet.no første uka i advent.

Kjære alle sammen.

I anledning årets siste måned, når nettene blir lange, kulda setter inn, og våre små, vimsete hjerner forbereder seg på vintersolverv, julefeiring og overgangen fra år 12 til 13, kan det være på plass å gi dem en hjelpende hånd, disse hjernene våre, som ikke bare har behov for å holde seg oppdatert om det siste innen klikkgenererende illustrasjonsbilder. Det kan tenkes de ville sette pris på litt frisk luft, selvrefleksjon og dybde.

Dette er tanken bak DB.NO – FRI UKE.

At alle og enhver forplikter seg, overfor seg selv, til ikke å gå inn på nettsidene til dagbladet.no iløpet av en hel uke, helt enkelt. Man kan si dette, enten høyt, på veggen her, eller tenke det til seg selv, mens man ser seg i speilet:

“Herved erklærer jeg, at jeg ikke skal gå inn på db.no, ikke en eneste gang, fra jeg står opp 1. desember til jeg legger meg 7. desember. Det skal være en db.no fri uke.”

Så enkelt er det. Så enkelt.

Så kan man finne på avstraffelsesmetoder hvis man bryter regelen. Man kan forplikte seg til å starte en offentlig mobbekampanje mot seg selv, ta på seg en tomsinghatt, eller rett og slett ti armhevinger.

Da kjører vi.

Legg til ekstern kalender…