Knuste Ruter, Dangerman + Obnoxious Remains

[Bilde]

KNUSTE RUTER
starta med sterk angst, hukommelsestap og skallebank i 2007. Siden da har bandet gitt ut 7"eren “Var det bare en løgn EP” og albumet “Gjennom Veggene”. Begge skivene er utsolgt på vinyl, og det vurderes nyopptrykk. “Bruddstykker” er tittelen på kommende album med ny vokalist (Hasse Brinch), og er venta på tampen av 2012. Hva gjør du om døra er stengt? Du knuser ruta. Hva gjør du om du møter veggen? Du går gjennom den. Punkrock kan aldri dø, ingenting kan stoppe den!

DANGER!MAN
er et hardcore/pønkråkk band fra Oslo. Bandet består av erfarne fjellfolk, som har vært ute ei vinternatt før. Bandets musikk har røtter i 80-talls hardcore, men tar også godt vare på arven fra tidligere punkrock. Bandet ga ut sin debut LP “The Blame Game” i 2010, og har siden da spillt jevnlige hit-and-run lang-helger rundt om i norge, tyskland og italia.
DANGER!MAN er for tiden aktuelle med splitt LP’en “KO Conspiracy” sammen med tyske The Bone Idles. Nå blir det mulig å se DANGER!MAN for første gang i Bergen! Det er bare å glede seg.

OBNOXIUOS REMAINS
En gammal påkuk me ny ræv. Bandet sparker fra seg i bedre stil enn din lillesøsters konfirmasjonskjole! Holdt på siden 1995, men er mer undergrunn enn ninjaturtles. Spiller typete, skitten træsjhardcore som får deg til å tryne nedover i oppoverbakke. Det er hardt, det går fort, og det lukter svette. Kjør deg opp eller kom deg hem!

Legg til ekstern kalender…