The Barbacans (IT) + Anja Kløve

[Bilde]

The Barbacans

Fuzz & Farfisa! Italienske The Barbacans er et av de feteste garagepunkbandene i Europa for tiden, noe man ikke kan nekte for etter å ha opplevd dem live. Og det får man muligheten til 18 januar, da bandet spiller i Norge for første gang!

Selv etter å ha blitt skutt med hagle – på scenen – av en pensjonert, facistisk politimann med tvilsom musikksmak, har The Barbacans holdt koken siden 2006 og gitt ut to strålende album og en håndfull singler.

The Barbacans har delt scene med band som The Seeds, The Morlocks og The Trashmen på noen av de feteste festivalene og de mørkeste klubbene i Europa og Asia. Vi gleder oss til å ta i mot et av Italias beste band i kjelleren på Garage!

Anja Kløve

Se opp for denne artisten, 2013! By:larm aktuelle Anja Kløve er låtskriver og sanger fra Bergen. Musikken er inspirert av rockabilly og klassisk rock´n roll, som Wanda Jackson og Brenda Lee, med klare referanser til både PJ Harvey og skurkerock i Tarantinolandskapet. Debutalbumet “Up for some fun” slippes våren 2013, og er produsert av legendariske HP Gundersen.

BILLETTER: KR. 140,- (pluss avgift)

Som vanlig sørger Mojo Workout Dj’s for at kvelden holdes ung også etter konsertene. Her blir det jawdropping boppers, greasy soul stompers, r’n’b ravers, fuzz-fuled garage og twisted tittyshakers ut i de seine nattetimer. God stemning og stappet dansegulv !

+ kollektiv bris og special menu at the venue!

Arrangementet er støttet av Norsk Kulturråd.

Legg til ekstern kalender…