Jah Ark Manifest Live !!!

J.A.M Promotions presents:

JAH ARK MANIFEST SOUND LIVE
“Back from Zambia party”

@ Memphis (Grünerløkka)

ROOTS // REGGAE // DANCEHALL
SELECTED BY DANIEL LION + LIVE MC´S

22:00 – 03:00
CC: 50,- B4 Midnight, 100,- After

Security tight, but polite


J.A.M Promotion har i de siste 10 årene promotert Jamaikansk musikk og kultur over hele Norge. Gjennom soundsystemet Jah Ark Manifest, reggae artistene Nico D, Admiral P og ikke minst konserter med store Jamaicanske musikere.


Daniel Lion (Daniel Midskogen) har ofte blitt omtalt som et levende reggae leksikon. Han startet å samle reggae på 7, 10 og 12 tommere allerede i 1997 og har siden det bygget en solid samling av det feteste innen roots, reggae, rub a dub, og dancehall. Han har også ditribuert en rekke labels eksklusuvt i Scandinavia.

Lion har en helt egen evne til å lese publikum og forutsi hva som vil slå ann på dansegulvet til en hver tid, det er dette som er grunnen til at Soundsystemet Jah Ark Manifest er kjent for å skape super god stemming uansett hvor de spiller.
Daniel lion er førstevalget når Nico D og Admiral P skal spille konserter uten band og han har backet mange av verdens største reggae og dancehall artister fra bak platespillerene.

Daniel Lion har en fokjærlighet for å spille duplates som er låter tatt opp eksklusivt for Jah Ark Manifest av artister der de flipper teksten til å ommhandle eller bigge up medlemmer i crewet. Han bruker mye tid på å velge hvem han vil skal ta opp hva på hvilken rytme. Jah Ark Manifest har gjennom årene bygget en solid dub box som de bruker når de clasher andre sounds. Til dags dato har Daniel 3 trofeer på premihylla fra sound clashes.

Legg til ekstern kalender…