Tangokurs – På kryss og tvers for erfarne dansere

23-24/2, 2013holder TangoTango (www.tangotango.no) et intenst helgekurs på temaet ”Fra fantasi til fantastisk”.

Et helt helgeseminar om krysset? Er ikke det en standardgreie man lærer på nybegynnerkurs? Vi har to svar på det; ett som går på repertoar og ett som går på teknikk.

Selv om det finnes utallige variasjonsmuligheter med krysset bruker de fleste danserne kun ”standardkrysset” (de som er blitt flasket opp på salidaundervisning/basicstep, kjenner det som trinn nummer fem). Vi lover å vise hvordan vi kan få kryss til å oppstå stort sett hvor som helst i tangoen, og dere vil trekke på smilebåndene mange ganger av å oppdage disse mer eller mindre rare mulighetene.

Hva vi imidlertid gleder oss til enda mer med dette kurset er å dekonstruere teknikkene som kreves for å gjøre kryss og å variere dem musikalsk. Krysset – eller kryssene – er uhyrlig avansert og for å beherske det må vi være meget avanserte dansere (absolutt alle er imidlertid velkommen på kurset!). Med utgangspunkt i kryss vil vi leke med teknikker som gjør dette kurset til et allment teknikk-kurs.

• Nivå: Vi har alltid en salig blandning av elever på våre kurs. Noen har bokstavelig talt danset i mange år mens noen tapre kun har et åtte timers nybegynnerkurs bak seg. Vi har til gode å høre fra erfarne at de ikke blir tilstrekkelig utfordret, og fra begynnere at det er umulig å følge undervisningen. Poenget er at vi heller fokuserer på prinsipper enn på repertoar. Dermed kan alle utfordre seg på sitt eget nivå. Du er hjertelig velkommen på kurs med oss.
• Påmelding: Du melder deg på her: www.tangotango.no/pamelding/
Les mer om tango, om oss og våre kurs, dansekjærlighet og mye mer på:http://www.tangotango.no/
Telefon: 922 936 20
E-mail:[email protected]
Sted: Salsa Site, Kirkegata 12, 0153 Oslo
Pris: 750 kr/person eller 1500 kr/par
Lørdag: 14.30-17.30
Søndag: 15-18

Se TangoTango danse: www.youtube.com/watch?v=hR1…
Fotografier finner dere her: www.tangotango.no/bilder/sa…

Velkommen på kurs!

Legg til ekstern kalender…
#Dans, #Tango