Fleetwood Mac

[Bilde]

Ryktene er sanne! 35 år etter fantastiske ”Rumours” ble utgitt, kommer sagnomsuste Fleetwood Mac til Oslo Spektrum søndag 20. oktober 2013!

Fleetwood Mac kan briljere med et stort spekter av pop-perler, fra ”Everywhere” og ”Rhiannon”, til instrumentale ”Albatross” eller nydelige ”Songbird”: Få band har en mer imponerende og spennende diskografi enn Fleetwood Mac. Pop-mesterverket ”Rumours”(1977) regnes fremdeles i dag som det ultimate “bruddsalbumet”, og er et glitrende eksempel på hvor smakfull popmusikk kan være. Albumet har solgt mer enn 40 millioner eksemplarer, og er et av tidenes mestselgende album. Mange flotte utgivelser har kommet fra bandet siden, som for eksempel ”Tango In The Night”(1987) som var fult av maktdemonstrasjoner innen låtskriverkunsten.

Fleetwood Macs karakteristiske musikk er en bombe av kreativitet og følelser. Nye generasjoner gjenoppdager stadig musikken, som inspirerer utallige musikere den dag i dag. Siden oppstarten i 1967 har Fleetwood Mac gjennomgått mange forandringer, både musikalsk og internt i gruppen. På 2013-turnéen er både originalmedlemmene Mick Fleetwood og John McVie, og ”Rumours”-bidragsyterne Lindsey Buckingham og Stevie Nicks med. Det er en ære å ønske nye og gamle Fleetwood Mac fans velkommen til Oslo Spektrum søndag 20. oktober!

Legg til ekstern kalender…