The Youth (DK) + The Longboards

[Bilde]

The Youth

Fra Københavns kalde bakgater kommer fire unge drenge med stor respekt for en tid da ting ble gjort på ordentlig og et mål om å få 60 tallets rockesound tilbake på tenåringsrommene, der den hører hjemme.

Med kroppen full av energi og en forkjærlighet til enkel og upolert eleganse spiller de med livet som innsats. Inspirasjonen har de hentet fra støvete syvtommere med garage, proto-pønk og R&B, bands som The Music Machine, Mouse & The Traps, The Seeds, danske The Hitmakers samt den skitne siden av Detroits R&B; Nathaniel Mayer, André Williams og The Gories.

I en verden full av upersonlige popsanger finner du The Youth i grenselandet mellem kaos og kontrol. Pannen høyt i været, desperasjon over tidens tendenser, sanger om noe alle kan forstå, en beat alle kan bli forelsket i, riffs som alle kan synge og en følelse alle føler.

For alle som fikk med seg (eller gikk glipp av) David Peter and the Wilde Sect’s vannvittige konserter hos Back to Beat på Landmark og Jacobs, er nå muligheten her til å få med seg neste steg fra danmarks ukronede rockeprinser. Før de legger kontinentet for sine føtter tar de turen ned i kjellermørket på Garage 2 mars.

theyouth.dk


The Longboards

Surf’s up! Her kommer endelig en skitten rockekombo som hører hjemme i de Tarantinske glansdager. Den skingrende og klangfulle singlecoil-gitarlyden står i oppmerksomhetens sentrum når the Longboards fyrer avgårde den ene fete låten etter den andre fra sine AC30’er. Her er det best å sko seg rett og danselett! Et smørgåsbord av who’s who i bergens musikkjungel blir å finne på scenen:

Eirik Utne – gitar (CasioKids, Kiss Kiss King Kong, Herr Nilsson)
Tor Erik Solem – gitar (HavariKommisjonen, S/S Normandie)
Matias Tellez – bass (Young Dreams)
Fredrik Vogsborg – trommer (CasioKids, Megaphonic Thrift)


+SPECIAL GUEST!!! DJ David Peter Jørgensen (Club Mau Mau)


BILLETTER: KR. 120,- (pluss avgift)

Som vanlig sørger Mojo Workout Dj’s for at kvelden holdes ung også etter konsertene. Her blir det jawdropping boppers, greasy soul stompers, r’n’b ravers, fuzz-fuled garage og twisted tittyshakers ut i de seine nattetimer. God stemning og stappet dansegulv !

+ kollektiv bris og special menu at the venue!

Arrangementet er støttet av Norsk Kulturråd.

Legg til ekstern kalender…