Batboner live @ Cacadou, kr 0,-

[Bilde]

Rockeinstrumentkvartetten Batboner fortsetter konsertåret med oppsettning av sin nåværende setliste hos Oslos triveligste småstue, Cacadou.

Det vil bli en lydreise gjennom lettere kuppert terreng sammensatt av stikkordene punk, post punk, deathrock, gothrock, tradgoth, batcave, indie, støyrock og hardcore.

Kom og avslutt helgen på en verdig måte. Litt dannelse har aldri skadet noen!

Presseskriv:
Batboner er et band som bygger på en musikalsk tradisjon som ble startet av band som Christian Death og Bauhaus på slutten av 70-tallet. Musikken kan beskrives som avant garde punk, men kalles gjerne deathrock blant «innvidde». Det firehodede flaggermuslemmet er ikke redd for slike sjangerbenevnelsen, men lar seg heller ikke stoppe av dem. Musikken er i førersetet og alt som kan plasseres naturlig oppå den musikalske grunnmuren blir (mis)brukt. Batboner er unikt i norsk sammenheng, men forsøker også å bidra med noe nytt internasjonalt. Hemmeligheten ligger i bruken av flere melodilinjer og riff som går samtidig og skaper en fengende kompleksitet. Bandet, som ble startet av Yod Amygdala (gitar – ex-Mehe og ex-Loveplanet) i 2009, har gjennomgått mange utskiftninger og består nå videre av Yap Papaya (gitar og vokal – Yap Yap Yap, ex-Her Ethic, ex-Loveplanet og mange andre prosjekter), Isi (bass) og Zonetripper (trommer).

Legg til ekstern kalender…