Boklansering og fransk kveld!

[Bilde]

I anledning lanseringen av Ekornene i Central Park er triste på mandager på norsk ønsker Bazar forlag og Zazie, den franske bokhandel, velkommen til fransk aften i bokhandelen, St Olavs gate 3! Katherine Pancol står selv for menyen, og vi lover opplevelser av litterær, filmatisk og kulinarisk art!

Katherine Pancols to foregående bøker om alenemoren Joséphine (Krokodillens gule øyne og Skilpaddens langsomme vals), har sjarmert norske lesere i senk. Avslutningen på fortellingen feirer vi på torsdag 21. mars kl. 1800.

Redaksjonssjef Turid Løvskår forteller om Pancols forfatterskap,* skuespillerinne Bente Børsum* leser fra boken og vi serverer Pancols egne favoritter innen franske delicatesser.

Kl. 1930 kan dem som vil, få en filmopplevelse i kjelleren hvor viser vi den franske perlen _Nathalie _, med Audrey Tautou i hovedrollen. Boken kommer ut på Bazar Forlag til høsten.

Arrangementet er gratis, men pga. begrenset plass ønsker vi påmelding forkant. Send ditt navn til [email protected] innen onsdag 20. mars. VELKOMMEN!

Legg til ekstern kalender…