Tangokurs – Musikalitet i teori og praksis for erfarne dansere

27-28/4, 2013holder TangoTango (www.tangotango.no) et intenst helgekurs på temaet ”Musikalitet i teori og praksis”.

I dette kurset vil du bli gitt grunnleggende teoretisk kunnskap om rytme, frasering og musikalsk storform. Du trenger ikke notekunnskap – hvis du kan telle til fire har du alle forutsetninger for å skjønne hva vi snakker om – og vi vil jobbe med alt i praksis. Likevel vil denne praksisen være konkret nok til at du kan bruke den på stort sett all musikk. Workshopen er ment å gi deg et avansert verktøy som gjør at dansen din blir rikere i årene som kommer.

Vi vil kun i begrenset utstrekning gi deg konkrete danseteknikker å arbeide med, men vi vil prøve å åpne en verden av musikalsk lytting som gjør at dansen din kan utvikle seg i uante retninger.

• Nivå: Vi har alltid en salig blandning av elever på våre kurs. Noen har bokstavelig talt danset i mange år mens noen tapre kun har et åtte timers nybegynnerkurs bak seg. Vi har til gode å høre fra erfarne at de ikke blir tilstrekkelig utfordret, og fra begynnere at det er umulig å følge undervisningen. Poenget er at vi heller fokuserer på prinsipper enn på repertoar. Dermed kan alle utfordre seg på sitt eget nivå. Du er hjertelig velkommen på kurs med oss.
• Påmelding: Du melder deg på her: www.tangotango.no/pamelding/
Les mer om tango, om oss og våre kurs, dansekjærlighet og mye mer på:http://www.tangotango.no/
Telefon: 922 936 20
E-mail:[email protected]
Sted: Salsa Site, Kirkegata 12, 0153 Oslo
Pris: 750 kr/person eller 1500 kr/par
Lørdag: 14.30-17.30
Søndag: 15-18

Se TangoTango danse: www.youtube.com/watch?v=hR1…
Fotografier finner dere her: www.tangotango.no/bilder/sa…

Velkommen på kurs!

Legg til ekstern kalender…
#Dans, #Tango