The Mobbs (UK) & Andi Alcohol and The Leftovers

[Bilde]

Chap-punk at it´s most ticked off! Mer britisk enn en shepherds pie spisende dronningmor med ciderflekket forkle: The Mobbs inntar kjelleren fredag 26 April!

Forsøket på å starte et bluesband strandet etter en øving, men resulterte i et av de artigste 60s Garagebeat bandene fra øyriket i vest for tiden. Northamptons The Mobbs fikk aldri med seg at imperiet forvitret, og legger ut på nok en tur til koloniene. Hvis Billy Childish er en gudfar er The Mobbs de småbrisne onklene med munnspill i tweedjakken og ølskum i barten! Monthy Python møter Medwaybeat med tounge-in-cheek & fuzzpedal!

3 år, 2 album og en håndfull singler senere tar de endelig turen til Bergen med sin flett nye vinyl “Stiff Upper Lip & Trousers to match”.

TheMobbs.co.uk
Facebook/themobbs

Til å åpne kvelden har vi hanket inn det skitneste boogiebandet i Hordaland Fylkeskommune: Andi Alcohol & The Leftovers.
Like dårlig på rettskriving som vokalharmonier, men garantert noe av det tøffeste i gaten for tiden.

Facebook/Andi Alcohol

DanceCraze: PJ Crittenden fra Dirty Water Records flys inn for anledningen! Mannen med europas største platesamling av rock&roll obskuriteter og generell garage mayhem kommer sammen med Mojo Spinteam til å holde trykket oppe til siste nattbuss har forlatt bykjernen.

Legg til ekstern kalender…
#gig