Minikonsert med The Terrifieds på Big Dipper

The terrifieds spiller på Big Dipper Klokka 14 lørdag april. De tar med både albumet “Binky” og det nye “Critical Care” på vinyl for de som måtte være interesserte. Kaninene blir hjemme.

Når Kristopher Schau ikke lager TV-serier, skriver bøker eller dekker norgeshistoriens største drapssak, spiller han i band. Og i følge de som kjenner ham er det det sistnevnte han setter høyest. 22. mars er Schau og de andre fuzzpophuene i The Terrifieds tilbake med den «vanskelige» andreskiva, Critical Care. I følge bandet sjøl er den fint lite vanskelig, og både større og mer poppa enn debuten fra 2011.

Bandet, som består av medlemmer fra bl.a. Turboneger og The Good The Bad & The Zugly, startet opp i 2010 og fikk umiddelbart platekontrakt med amerikanske Pop Detective Records. Første single fikk god rotasjon på radiostasjoner i USA, og har for lengst blitt et ettertraktet samlerobjekt blant vinylsamlere. Critical Care gis – som debuten Binky, ut på Schaus eget plateselskap Astma Records. Den kommer ut digitalt og som vinyl-langspiller. I forlengelsen av dette slippes også førsteplata Binky som vinyl.

www.facebook.com/Terrifieds…

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…