Tangokurs – Tango Nuevo for erfarne dansere

1-2/6, 2013holder TangoTango (www.tangotango.no) et intenst helgekurs på temaet ”Tango Nuevo”.

Mange har et bilde av tango nuevo på netthinnen. Kanskjehandler det om at man ser en bestemttype av repertoar foran seg som blir utført med store bevegelser. Kjernen i tango nuevo består imidlertidikke av repertoaret, men et sett av teknikkerogmåter å forholde seg til dansen på. Det store repertoaret kan komme som en konsekvens av disseteknikkene. Vi mener at teknikken setter bevegelseskommunikasjon på spissen, ogselv om du er en hyper-klassisk danser tror vi at dettekurset kan få deg å tenke helt nytt om hvordan du kommuniserer med din partner i en nær abrazo. Behersker vi teknikkene kan vi bruke dem i det store og i det lille. Fellesnevneren er en dynamisk bruk av kommunikasjonsprinsipper, ogdisse er gyldigeuansett hvilket repertoar vi utfører eller i hvilken størrelse det kommer.

Gjennom kursetfokuserer vi på teknikkene for å oppdage nye måter å kommuniserebevegelse, gjørealleredekjent repertoar enklereog mer behagelig å utføre samt å prøve helt nye ogkanskje ville ting!

Vi har skrevet litt om temaet på dissesidene:
www.tangotango.no/2011/01/no/
www.tangotango.no/2011/01/b…

Nivå: Vi har alltid en salig blandning av elever på våre kurs. Noen har bokstavelig talt danset i mange år mens noen tapre kun har et åtte timers nybegynnerkurs bak seg. Vi har til gode å høre fra erfarne at de ikke blir tilstrekkelig utfordret, og fra begynnere at det er umulig å følge undervisningen. Poenget er at vi heller fokuserer på prinsipper enn på repertoar. Dermed kan alle utfordre seg på sitt eget nivå. Du er hjertelig velkommen på kurs med oss.
• Påmelding: Du melder deg på her: www.tangotango.no/pamelding/
Les mer om tango, om oss og våre kurs, dansekjærlighet og mye mer på:http://www.tangotango.no/
Telefon: 922 936 20
E-mail:[email protected]
Sted: Salsa Site, Kirkegata 12, 0153 Oslo
Pris: 750 kr/person eller 1500 kr/par
Lørdag: 14.30-17.30
Søndag: 15-18

Se TangoTango danse: www.youtube.com/watch?v=hR1…
Fotografier finner dere her: www.tangotango.no/bilder/sa…

Velkommen på kurs!

Legg til ekstern kalender…
#Dans, #Tango