KLUBB UGH! #2 / iampsyencefiction / KongSverre / Ta Dansvar

[Bilde]

I november i fjor lanserte vi i Indianeröenfestivalen vårt eget klubbkonsept: KLUBB UGH!

Tanken bak KLUBB UGH! er at du med ujevne mellomrom skal få møte gamle artisthelter, stifte nye musikalske bekjentskaper – og ta et glass eller fem med alle de fine folka du ellers bare møter på en liten øy utenfor Risør én gang i året. KLUBB UGH! dukker opp når og der den finner det for godt, denne gang blir det på Pigalle, så riss det inn i primstaven
-———————————————————————————————————————————————————————————-

iampsyencefiction
Fra å være en ensom trubadur på Oslos indiescene, har Aleksander Johansen fra Gravdal i Lofoten utvidet iampsyencefiction til å bli et av hovedstadens mest spennende musikerkollektiv. I fjor ble han både kåret til Ukas Urørt og rakk å få stemplet utgivelsen sin som en av årets fem beste da musikkbloggen Nymusikkhverdag oppsummerte musikkåret 2012.

2013-varianten av iampsyencefiction fremstår mer lekent. Med seg i en roterende besetning har øyværingen Dråpe-trommis Eirik Kirkemyr, artisten Therese Aune, tidligere Lama-general Nils Martin Larsen, Svart Masse-gitarist Lars Petter Karlsen, The Uptights-bassist Andreas Lindvåg, Fredrik Karlsen og Toril Hjorthol.

iampsyencefiction.bandcamp.com

Kong Sverre
Kong Sverre serverer skarpe synthbeats, frekke bossanovarytmer og tekster på norsk, servert med en god dose humor og kjærlighet – som et tverrsnitt av Kraftwerk, Ariel Pink og 90-tallets Folk & Røvere.

NRK Lydverket skriver:

“Er det en fugl? En performancekunstner? En elektronikaartist med pophjerte av gull? Norske Kong Sverre er trolig alt dette, og mer til. I låten og videoen “Utlandet” spør han seg selv – og oss som hører på – om Det Store Utlandet virkelig er så mye stas som alle vil ha det til.”

DJs: Ta Dansvar!

cc: 50,-

Legg til ekstern kalender…