OSF Viser: "Future of Hope"

Dokumentarfilmen “Future of Hope” følger enkeltpersoner som arbeider med å endre forbrukersamfunnet og det systemet av kreditt og gjeld som den islandske økonomien har vært basert på i de siste 10 årene eller enda lengre. Med fokus på bærekraftig utvikling i økologisk landbruk, næringsliv, innovasjon, fornybar energi og miljø — og fylt med positive følelser — tas tilskuerne med på en fortelling om kamp, besluttsomhet og viktigst av alt … HÅP.

Fra midnattssol til mørke vintre kun lyst opp av snøen, fra geysirer til vulkaner, presenterer denne filmen det praktfulle Island. Future of Hope tar deg med på en reise gjennom fortid, nåtid, og inn i fremtiden til et nytt og bærekraftig Island.

Det er ikke bare medlemmer av øyas ide-departement som håper at landet deres kan bli en plattform for å teste ut nye, naturvennlige teknologier. På sine turer til Island snakket den britiske dokumentarfilm-skaperen Henry Bateman med mange lokale politikere, både folk fra kulturlivet og bønder. Han møtte en enorm innsatsvilje og positive holdninger overalt. Denne filmen viser at dette landet som ble rystet av finanskrisen er på vei til å bli et eksempel til etterfølgelse for resten av verden, og inneholder en rekke fantastiske opptak av Islands fascinerende naturlandskap.

Legg til ekstern kalender…