SMØRR / JAN MAYEN / SIRI HJORTH / SEBASTIAN MAKONNEN KJØLAAS / MINNI KATINA MERTENS / CONSTANCE TENVIK / RUBIN WILSE /

[Bilde]

Squeeze a lemon without peel in a peel of the carcass of a flake. Grind a little black blackberry and let it breathe. Throw happy pack in the oven and let it burn! Take a breather and a paracetamol. It will swell and hurt. Sorry, fish crackers. Our accident. Bitter banks should not boil too long! There are swelling and pain. Brown 4000 g of butter and add the crumbled 18 Bertha roll cakes. Feel free to ask for help if you are not strong gripped. Let your imagination run free and let the discharge come! Whip, tip – finery! While succulent good stuff, a bowl of pay down sparrows. Sew sparrows into a lubricant of 8 dl sauce that you spray into each layer. Now it’s perfect! Blacken salmon after use and pour an almost understated cool minced into half-closed cup. PS: Is it not a delight? Tavern is now ready for use and tapped into a slice tin. Add eyes on the little fried blood pudding. Better to follow the smell. Served with salsa and tablespoons seeded into simple geometric shapes. Here are the party! Find a food processor. Cheese in any refrigerating counter can be used in a variety of fresh ways. It confuses. Credit fragrance two! We are not afraid of anything – even the tomato paste used to beat us. Hot tip: buy food at Nille – where agriculture is the truth! PS: Filter whip salad. Vacuum condense whole in a moment. It flows out of the plate by itself. We are continental, we are Scandinavia’s orange!

-

Ta oss ut av posen med en snurring edelgris, brun plata, forlat en oppløst fisk, kritisk pisk,. Husk: en forbitret gryte må ikke koke lenge! Den skal heller ese og svi. Kladd i 4000 g brunet smør og tilsett 18 smuldrede Berthas rullekaker. Be gjerne om hjelp om du ikke er så sterk i klypa! Bland med en ts piffi og litt blodfarin! Nb. smak underveis. Mens du smatter på smørja gratinerer du en bolle utbenede spurver. Serveres med en lett servelat. Det er ikke så farlig hvordan vi vrir og vender på det, så lenge vi husker å elte. Slipp løs fantasien i festlig lag og la utfloden komme. Vi er kontinentale; vi er nordens appelsin! Vakumkondenser helhet i raske vendinger. Glem ikke at karven fra en pultost kan brukes på en rekke friske måter. Legg farin og skolebrød på badevekta mens du rister skum. Alt kan pyntes med dill og marsipanlokk! Vær varsom med mandelessens – den kan virke dominerende. Samtidig som du venter på en primuskokende laksekompott, må du gjerne tørke hendene grundig eller presse en feta fri for olje. Her skal ingen sulte – ansett fler! Heng tørkede oksetunger i mikrobølgeovnen (dette er ikke hyggelig). Det renner ut av platen av seg selv. På sølvfat dasker vi ut essensen av lut og pæreskinke. Kvern et sort lite bjørnebær og la det puste. Lokaliser foodprosessoren. Sleng gladpack inn i ovnen og la det brenne! Dette forvirrer og forvitrer på samme tid. Ta en pust i bakken og en paracet. Nevrosen er påført og tillatt. 2 dl aromat må med! Her sparer vi ikke på noe – ikke engang tomatpuré! Gourmet er vi alle vant til. Hot tips: kjøp mat på Nille – der finner vi ekte oppdrett! Skattefritt og uten ben. Og så jukser vi litt i ca et kvarter. Er det ikke en fryd? Dander populære, presise og minimalistiske gulrotterninger i sekvens, før alt legges på sprit. Hat og smelt på midterste rille (250 grader °C). Forlat ettersmaken og legg visjonene på hylla. Alt er tapt og vi står ensomme igjen.

Legg til ekstern kalender…