Green Day

[Bilde]

Green Day fikk fantastiske tilbakemeldinger da de gjestet Ullevaal Stadion i 2010 og Oslo Spektrum året før. Det er derfor med stor glede og stolthet at vi nå kan presentere nok et arenashow med Green Day. Rockerne er en garanti for kvalitet både når det gjelder showmanship og musikalske opplevelser.

Green Day slo gjennom for alvor i 1994, med plata “Dookie” og monsterhitene “Basket Case”, “Longview” og “When I Come Around”. De samfunnskritiske amerikanerne har gått fra å spille på rockeklubber, via innendørsarenaer til nå å være et stadionband. Med rockeoperaen “American Idiot” fra 2004, ofte referert til som en moderne klassiker, solgte bandet rundt tolv millioner plater verden over, og gjennomførte sin lengste turné noensinne.

De har solgt tilsammen over 80 millioner plater verden over og er kanskje verdens mestselgende band innenfor sin sjanger. De er også kjent som “verdens beste liveband” for sine elleville show, og de viser gang på gang at de elsker å stå på scenen. Californiarockerne har mottatt fire Grammy-priser for beste alternative album (“Dookie”), beste rockealbum (“American Idiot”), årets låt (“Boulevard of Broken Dreams”) og beste rockealbum (“21st Century Breakdown”).

Det er med andre ord et av verdens aller største band vi har med å gjøre her og de har nå en fanskare som går over flere genrasjoner. Både i 2009 og 2010 trillet det inn femmere og seksere fra et samlet norsk pressekorps. Vi regner med at alle som liker god rock kjenner sin besøkelsestid og blir med å lager nok et magisk øyeblikk på Ullevaal Stadion.

Nå er de ute med triologien Uno, Dos, Tres, som alle har fått gode kritikker, så det er en konsert av de helt store vi har å se frem til her!

Legg til ekstern kalender…