Untz Untz Records: Pastor & Tarjei Nygård

OSLO! KR.HIMMELFART FEST!

BACK BY POPULAR DEMAND!

♫ Untz Untz Records er ett plateselskap som som ble startet i Bergen i ´08 av Tarjei Nygård og Eirik Fagertun(Pastor). Siden den gang så har de begge flyttet litt på seg og Untz Untz er vell nå rettere sagt ett Berlin/Stavanger label. De har gitt ut plater med blant andre Skatebård, The Knights Of Jumungus(Mungolian Jet Set), The Glue, Rayko, Velferd, Telephones, Chmmr, Njaal og Terje Bakke.

♫ Tarjei Nygård (Untz Untz/Full Pupp – Stavanger)
Tarjei Nygård er ene halvpart og Stavanger delen av Untz Untz Records. I tillegg til å være in-house-produsent er han også en svært habil DJ og platesamler, og han sitter på en enorm samling av sjeldne hip hop-, funk-, disco- og house-skiver. Tarjei farter ukentlig rundt i aksen Stavanger/Bergen/Kristiansand/Oslo på spillejobber og han har også flere andre mer incognito prosjekter som han turnerer med som du garantert har sett på en klubb uten at du er klar over det. Senere i år lanserer han debut 12" platen sin på Prins Thomas’ Full Pupp label, i tillegg til låter på det Juno affilierte Sccucci Manucci labelet.

♫ Pastor (Untz Untz – Berlin)
Eirik Fagertun er andre halvpart av Untz Untz Records der han fungerer som labelsjef med base i Berlin. Han har siden han inntok sitt påtvungne eksil for rundt tre år siden rukket noe ihvertfall, selv om det er ganske slækkt der nede. Han startet en søndagsklubb på en av Berlin’s aller beste barer/miniklubber Soju Bar, turnert Europa rundt som turne-dj for The New Wine, spillt og til tider arrangert kvelder på kjente klubber som Wilde Renate, About Blank, Farbfernseher, Bohnen Gold og en drøss andre mer sjabby buler. Pastor liker seg fortsatt aller best i gaten som spenner i fra sløv disco til techno og nyere avarter innen alternativ elektronisk musikk. Diffust altså.

www.untzuntzrecords.com
soundcloud.com/untzuntzrecords
soundcloud.com/tarjeinygard

Legg til ekstern kalender…