Festkonsert med Jenny Augusta + Olaf og Julie

Vi feirer ny musikk, demokrati, stemmerett, syngerett, danserett, våren, nye gitarstrenger og plateslipp på Magneten 10 mai Kl 21 !

CC: 80 kr
student : 40 kr

Olaf og Julie er en duo som består av gitarist Olaf Mundal og sanger/låtskriver Julie Kleive. En typisk ”Olaf og Julie”-konsert kan beskrives med ord som sårbart, nært og lekent: sårbart fordi de spiller på sine og dynamikkens ytterpunkter – fra det intense til det lavmælte, nært fordi de dyrker samspillet med hverandre og lytteren, og lekent fordi de tar i bruk improvisatoriske elementer som favner øyeblikket og rommets stemning.

Jenny Augusta spiller popmusikk i visetradisjonen singer/songwriter der flere av låtene er inspirert av Lisa Ekdahl, Dolly Parton og Kings of Convenience.

Morten Krogh Hagen spiller kontrabass og Marius olsson spiller trommer, sammen får de rytmeseksjonen til å svinge. Oppå dette spiller Kjetil Klette tangenter i Cuba-style.

Etter flere år med små og store konserter slapp Jenny Augusta nylig sitt første album “COR”
Flere av låtene på debut-plata har blitt listet på NRK-Nordland og spilt på kulturnytt i P2 og på
flere lokalradiostasjoner rundt omkring i Norge.
Nettsiden www.furoreiharare.com skriver: “Hvis dette albumet ikke gjør deg glad har dessverre vinterdepresjonen tatt deg" og “Dette er utrolig enkel musikk å like. Gjennom de ni låtene på debutalbumet sitt klarer Jenny Augusta å trekke en tykk, heklet tråd av entusiasme og barnslig lyst.”

I februar var hun også ukas artist på NRK Nordland og spilte live på Nitimen i NRK P1.

www.jennyaugusta.com

Legg til ekstern kalender…