Mojo Workout: The Gravedigger V (US)

[Bilde]

The Gravedigger V ble dannet av en gjeng 15-16 åringer i 1983 under navnet The Shamen i San Diego, California. De byttet kjapt navn, og ble med sin primitive garagepunk det tøffeste innslaget i vestkystens paisley underground miljø med band som The Pandoras og The Tell Tale Hearts. Greg Shaw, mannen bak legendariske labler som Bomp! og Voxx plukket opp bandet og de satte i gang innspilling av bautaen av en skive – All Black and Hairy.

Men før platen ble sluppet i 1984 ble bandet oppløst, godt hjulpet av enkelte medlemmers utagerende festing. Festen fortsetter derimot nå! Forbered deg på en hitparade av de sjeldne!

I kjelleren er det vokalist Leighton Koizumi som dukker opp på scenen foran et allstar team av musikere fra en rekke av søreuropas feteste band som The Rippers, The Hangee V og Wau Y Los Arrrrghs – samme utgave av bandet vi så blåse tupeen av spanjolene som headliner på Funtastic Dracula Carnivale i oktober!

Who’s Leighton Koizumi? He’s a legend, the Pope of garage rock, the Emperor of dirty punk, the Diego Velázquez of Easy Listening For The Underachiever.

Oppvarming: Se opp for en skikkelig surprise her! Stikkord: Back from the grave!

youtu.be/YS5jQCZsurQ

Som vanlig sørger Mojo Workout Dj’s for at kvelden holdes ung også etter konsertene. Her blir det jawdropping boppers, greasy soul stompers, r’n’b ravers, fuzz-fuled garage og twisted tittyshakers ut i de seine nattetimer.

Garage åpner dørene 22.00 – Grense 20 år – Billett 190 kr + avg

Mojo Workout støttes av Norsk Kulturråd

Legg til ekstern kalender…