Hva kan Norge lære av Østlig Fredstradisjon? Stormøte og Jazzkonsert med Larry Coryell

Dag Hammarskjöldprogrammet, Networkers SouthNorth og Norges Fredslag inviterer til stormøte om hva Norge kan lære av Østlig fredstradisjon og jazzkonsert på Voksenåsen i Oslo.

-

Vi har gleden av å introdusere Dr. N. Radhakrishnan, leder for Det indiske rådet for Gandhi-studier for det norske publikum. Dr. Radhakrishnan vil snakke om “Østlig fredstradisjon fra Mahatma Gandhi frem til i dag”, og også reflektere rundt norsk fredstradisjon i denne sammenheng. Etter foredraget vil tidligere FN ambassadør, president i FNs sikkerhetsråd og styreleder i UNICEF Anwarul Karim Chowdhury kommentere foredraget med et fredskulturelt perspektiv.

Etter foredraget blir det mottakelse med både god mat og drikke, og deretter får vi en helt spesiell jazzkonsert med jazz-rock-legenden Larry Coryell og norske gjester, forhåpentligvis fra Voksenåsens vakre utescene, hvis været tillater det.

Klikk her for påmelding: docs.google.com/forms/d/1KA…

Alt finner sted på Voksenåsen kultursenter, Ullveien 4, ved Voksenkollen stasjon på Frognerseterbanen i Oslo. Konferansen starter kl. 16:30 med lett servering før vi begynner foredraget kl. 17:00. Konserten finner sted fra kl. 20:00 og det hele avsluttes kl. 22:00.

.

Vi ønsker velkommen til spennende konferanse og eksklusiv konsert!

.

[Bilde] [Bilde] [Bilde]

Legg til ekstern kalender…