Musikkfest Oslo på Schous plass

Schous plass er scenen for ung rock, pop m.m. under Musikkfest 2013!

Les mer om alle artistene og lytt til musikken på musikkfest.no

[Bilde]

PROGRAM:

  • 12:30 Dunderhonning

«"They’re engagingly difficult to place: perhaps a lightened-up Mission Of Burma. Charming and warm, they’re immensely watchable" – Mojo

www.dunderhonning.com

  • 13:00 Caroline Høier

Caroline Høier (20), er en ung sanger og låtskriver, født og oppvokst på Norstrand i Oslo. Caroline fremfører egenkomponerte låter i sjangeren visepop, og har en unik stemme i kombinasjon med uklanderlig låtskriving.

  • 13:20 New Ordeals

New Ordeals er et funkband fra Grünerløkka, Oslo. De 3 siste årene har de prøvd ut litt forskjellige sjangre, men har nå kommet frem til at det er funk som er lidenskapen. Bandet spiller for det meste selvkomponerte låter, men får inn noen gamle funkklassikere innimellom.

www.facebook.com/pages/New-Ordeals

  • 14:10 Temur Ahmed
  • 14:30 Sivert Sivertsen

Jeg heter Sivert Sivertsen og er 14 år. Jeg skriver og fremfører egne låter, og spiller gitar, piano, bass, munnspill og synger. Jeg har hatt mange konserter i oslo, og har kommet til oslofinalen i UKM to år på rad. Jeg elsker å drive med musikk og har holdt på med dette i 3 år.

  • 14:50 Selja Aurora

Selja er 16 år gammel. Hun har sunget så lenge hun kan huske, spilt gitar i 5 år og piano i 2. Hun skrev sin aller første sang som 12åring og har siden skrevet og komponert jevnt og trutt. Siste opptreden hadde hun på Magneten Pub. Selv om det er fire år til hun selv kommer inn på konserter på pubben, høstet hun stor jubel og applaus fra et voksent og kravstort publikum.

  • 15:10 Rumen

Jeg er en ung beatboxer, som elsker å spre glede, med å spre glede mener jeg at når jeg beatboxer og ser folk smiler litt og tenker, dette er noe jeg vil høre på, dette er spennende. Jeg har ikke noe studio å forbedre det jeg gjør. Jeg føler at jeg blir bedere og bedere hver eneste dag av å gjøre det for andre mennesker.

www.facebook.com/pages/Stevefoxx

  • 15:30 Kristine Gulbrandsen

www.facebook.com/kristinegulbrandsenartist

  • 15:50 Me And the Julios

Me and the Julios er et ferskt band, med erfarne medlemmer. Frontfiguren Sigurd Elgenes, har skrevet og fremført selvskrevede låter på mange forskjellige scener de siste årene. Med inspirasjon fra artister som: Fleetwood Mac, Paul Simon, Damien Rice og Tom Mcrae har Me and the Julios skapt en sound med elementer fra Indie/poprock, Singer/songwriter og en liten topping av folk. Dyktige strykere, en god frontfigur og spennende rytmer gir bandet har en unik utstråling, og kule sanger som fenger. Kom og se!

www.facebook.com/MeAndTheJulios

  • 16:10 Signe Eide

En sterk vokal med særpreg, i et sett med melodisk rock og pop.

Signe Eide (16) skriver sangene selv, og er i en alder hvor man tør framføre dem dagen etter. Hennes musikk er direkte, ren, rå, uprodusert, upolert, ubearbeidet og helt fersk. Et snev av Caledonian soul, litt Lissie-americana, et hint fra Tracy Chapman, en sjel fra Joan Armatrading og et melodisk hugg fra en ung Billy Bragg.

  • 16:30 The Special Kid

Hei! Vi er en gjeng som spiller musikk. Vokalister dro på turne (alene) og plukket opp disse kara på vegen. Sammen blir vi ok, men kan leve med det. Vi får inspirasjonen til sangene våre fra Miley Cirus og det er derfor vi vil at du skal stemme nummer 3, til 26400. neida. kos dere.

  • 17:00 Hannah Storm

Hannah Storm er en musikkglad jente som spiller, synger og lager sine egne låter. Hun har sunget siden hun var 2 år, og spiller i dag både gitar og piano. Låtene hennes handler om alt fra kjærlighet til vanskelig opplevelser. Hun uttrykker seg gjennom musikken og hennes drøm er selvfølgelig å bli musiker.

  • 17:20 Rebecca Thorsen

Navnet er Rebecca Thorsen. En 15 år gammel singer/songwriter fra Norstrand i Oslo. Har sunget og spilt gitar i ca to år, og skriver egne sanger. Det ligger allerede en sang ute på Spotify, og denne sangen heter Everything. Jeg kom nylig i til UKMs fylkesfinale med sangen min You Found Me, og kom deretter videre til UKMs landsmønstring i Larvik som en av de 5 beste fra Oslos fylkesfinale. Jeg representerte Nordstrand. Musikk er den store hobbyen, og vil gjerne kunne gjøre mer ut av det enn som en hobby. Jeg elsker å stå på en scene, uansett hvor mange det er som ser på. Dette er virkeli… Les mer

www.facebook.com/pages/Rebecca-Thorsen

  • 17:40 Nalband

Nalband (14) fra Stovner driver med Hip Hop/Rap. Han har holdt på med musikk i litt over 1 år. Stovnergutten har opptrådt på scener som Sentrum Scene og Rommen Scene. Nalband meldte seg på UKM 2013 og gikk videre, for andre gang, til fylkemønstringen i Oslo. Denne gangen representerer han Oslo i landsmøntringen i Larvik. Han har bl.a. varmet opp for Pumba, Fela, Synkoke og T1T . Rappet for selveste Kronprisessa, Mette Marit og ordføreren i Oslo, Fabian Stang. Nalband slapp sin første musikkvideo som var til en konkurranse som Linderud Senter arrangerte.

www.facebook.com/pages/Nalband

  • 18:00 La Vallette

La Vallette startet som et tomannsprosjektet og har fort vokst seg til et band bestående av fem ungdommer med sansen for mørke synther, store trommer og strobelys.

www.facebook.com/lavallettemusic

  • 18:30 Aida Frantzen
  • 18:50 Caspers Lane
  • 19:20 Tuba Tuba

Som et 21.århundrets Grateful Dead, har de også bodd sammen, maraton-jammet i garasjen og produsert månedlige hus-album hjemme. Litt som de gangene når alt er bra i en oppvekstroman, fremstår de seks som et uatskillelig kollektiv. Fra scenen er de høyenergiske, tunge på konfetti og perkusjonsseanser. Og når man ser dem sammen, er det nesten bare å forvente at gutta stjeler Mercedes-merker, og sykler handleposer med pils, i pausene på øvinga.
Bandets tekstlige univers utspiller seg med byen som kulisse, i en naiv forening av nostalgi, pop og sub-kultur. Ja, også ispedd blogger, plan… Les mer

tubatuba.no

Legg til ekstern kalender…