Sandermosen emofestival 2013

Lørdag 1. juni blir det endelig ny emofestival på Sandermosen stasjon.

Denne gang får vi besøk av to fantastisk koselige band fra USA, Annabel fra Ohio og Dowsing fra Chicago. Det blir med andre ord noe så unikt som en Count Your Lucky Stars «labelnight» på en nedlagt norsk togstasjon.

På innescenen (Gulvet):

Annabel
annabel.bandcamp.com

Dowsing
dowsing.bandcamp.com

Youth Pictures of Florence Henderson
youthpictures.bandcamp.com

På utescenen (Plenen):

Avind
soundcloud.com/avind

Iampsyencefiction
iampsyencefiction.bandcamp.com

Stasjonsmesteren gleder seg.
Vi gleder oss.
Og du gleder deg, vil vi tro.

Det blir fyrt opp en tønnegrill og Stasjonsmesteren selger pølser m.v., men ta gjerne med egen grillmat.

Bring med noe å nyte hvis du vil nyte medbragt.

Gjøvikbanen er ute av drift i helgen. Dette hadde dessverre ikke Stasjonsmesteren på Sandermosen fått beskjed om, og NSB forteller oss at de ikke har anledning til å frakte alle festivaldeltakerne opp til festivalen med buss for tog, siden Sandermosen ikke lenger er en offisiell stasjon på Gjøvikbanen.

Festivalstyret har derfor leid inn en rød festivalleddbuss, med avgang fra Operaen litt etter at festivaltoget opprinnelig skulle gått, med andre ord omlag kl 17.50. Representanter for Sandermosen emofestival kommer til å møte dere ved tavla på Oslo S klokka 17.42.

Håper på forståelse for at vi må kreve en billettpris på femti kroner (eller mer hvis du er rik) for denne bussturen, da den koster oss en liten bunke tusenlapper. En gladsak i den forbindelse er at bussbilletten gir femti kroner i rabatt på vinylreutgivelsen av «Unnoticeable in a tiny town, invisible in the city» som vi for første gang har gleden av å ha for salg. Vår konsert er med andre ord en slags slippfest!

Det er ellers en veldig overkommelig sykkeltur fra Kjelsås. Sandermosen ligger omlag 3,5 km fra krysset Maridalsveien/Greveveien.

Tilbake til sentrum går bussen senest ved midnatt.

Inngang: 100,-
Buss: 50,-
Kun kontant (konduktørveska til Tore tar ikke kort)

Mvh
Youth Pictures of Florence Henderson

Legg til ekstern kalender…