// Rytmer fra Verdensrommet // 6x på festival i helgen! Gratis!!

En stor stjernehimmel og et lite romskip med to lekne astronauter, er rammen for denne rytmiske romreisen. Underveis opplever rytmemakerne Baden & Holte gleder og utfordringer. Det oppstår uenighet i cockpiten, de blir utsatt for storm, motorstopp og et felt av livsfarlige asteroider kommer farende mot dem. Plutselig er de havnet i en livsfarlig knipe, helt alene der ute. Den eneste kommunikasjonen de har med omverdenen er med en prinsesse på en annen planet. Hun forsøker å hjelpe dem ut av knipen.
Vi får i denne konserten høre akustisk og elektronisk slagverk. Det blir laget rytmer med tastaturer, computere, roboter, oljefat, og sag, med referanser til romfartshistorien og til kjente science fiction-filmer. Konserten handler også om å oppleve improvisasjonskunst på nært hold.
Alle improvisasjonskunstnere har flere år med øving og erfaring som de kan øse av, selv om situasjonen er ny. Resultatet – rytmene og lydene, blir gjerne litt nye hver gang. Kanskje er dette litt som astronauter som blir utfordret ute i rommet, og som ved hjelp av improvisasjon må løse et uforutsett problem?

Legg til ekstern kalender…