Salgsutstilling, Lynn Moltzau 1-2 juni Lambertseter gård. Vernissage lørdag 1 juni kl 18:00

Lynn Moltzau- Billedkunstner

[Bilde]

Lynn Moltzau er opprinnelig fra Kanada og er oppvokst i Norge.
Hun har fem års utdanning fra kunstskoler i Norge samt flere års selvstudium fra Asia.
Lynn arbeider meget variert og jobber med flere forskjellige medium som olje, akryl, collage, smykkedesign. Det siste året har fiberarbeide vært hennes hovedinteresse da hun finner materialet veldig spennende og ser at det har så mange muligheter. Det er en kunstgren hun planlegger å utvikle videre i fremtiden.

[Bilde]

Lynn Moltzau har hatt kunstutstillinger i Norge, Sverige, Frankrike og Thailand.
Lynn Moltzau har i lange perioder jobbet som frivillig i Sentral Amerika og Asia hvor hun hovedsakelig jobbet frivillig innen miljørettede tiltak. Hun studerte husbygging i Thailand og brukte der 5 år på å bygge miljøvennlige grønne hus og holdt også workshops. Denne form for husbygging tilfredstiller også den artistiske og estetiske siden i henne da det er grenseløse muligheter for utsmykning og design.
Mange av arbeidene som vises er fra hennes tid i Asia der hun bodde i jungelen med Akhafolket, en minoritet opprinnelig fra Tibet.
Den kunstarten som vekker mest oppsikt i Norge er hennes kullmalerier. Hyperrealisme blir ofte forvekslet med fotografier da det er lagt stor vekt på detaljer. Det ligger ikke foto bak maleriet, motivet er tegnet opp forsiktig med blyant og formes så ved hjelp av veldig fint kullstøv og påføres med kinesiske pensler. Lynn Moltzau gikk i lære i ca 6 mnd for å lære seg denne teknikken.

[Bilde]

Se hennes varierte uttrykk på
www.asketchaday.blog.com
og Lynn Moltzau Fan Group på Facebook
“http://asketchaday.blog.com/category/charcoal/”

[Bilde]

Hjertelig velkommen!

Legg til ekstern kalender…