Gut Feelings' HAGEFEST

[Bilde]

Da du var liten, og sommeren varte ett år og du stort sett brukte dagene til å kjøle deg ned i nærmeste bekk innimellom formålsløs sykling rundt i gata, var hagen et magisk sted. I hagen fantes eventyr. I hagen fantes steiner som ble til et slott, et tre med fuglereir i, en mus som bodde i ei tue. Hagen var et uendelig sted der alt kunne skje.

Under Gut Feelings #3, lørdag 29. juni mellom kl 12 og 16, inviterer vi deg til igjen å oppleve hagens tiltrekning. I Hjemmets Kolonihager på Bjølsen, en av Oslos mange hemmelige hager, gjenskaper vi den derre eviglange sommerdagen da man trakk på seg shortsen fra dagen før, spiste en brødskive på dørstokken og traska ut. Klar for eventyr. Klar for å utforske.

I kolonihagen dukker det opp artister på en vindskeiv tre-scene og en ung litterat leser fra den nyutgitte boka si. I kafeen selger vi jordbær i krus, og kaker vi har baka selv. For den eventyrlystne blir det både omvisning i hagen og mulighet for å kikke inn i hyttene. For den med gullmynter i lomma blir det marked. Og for den som er liten (og den som er stor) blir det liv laga på lekeplassen, med piñata, hageleker og egen barnescene. Det er ennå magi i den hemmelige hagen.

Det blir opptredener fra:

KJERSTI WØIEN HÅLAND

VILDE TUV

SAM’S SHIRT

IAMPSYENCEFICTION

UNNVEIG AAS

Underskog har skrevet om lenker/embeds i denne teksten til å bruke TLS/SSL. Det er ikke garantert å fungere. Les mer her.

Legg til ekstern kalender…