Pride house på Litteraturhuset

I salen Wergeland på Litteraturhuset smeller det:

- Pride house og Skeive Dager åpnes offisielt fredag 21. juni kl. 19:00. Ei drøy uke med dans, fellesskap og feiring starter med sprudlende i glasset, festtaler og stolte mennesker.

Esben Esther Pirelli Benestad vil lede oss gjennom åpningen som konferansier. Menneskerettsadvokat Boris Dittrich fra Human Rights Watch med flere vil holde taler. Og ikke minst; Mari Boine kommer for å spille for oss!

Kvelden slutter ikke der, vi fortsetter med etterfest på utestedet SO kl 22:00, hvor Josefin Winther vil holde konsert.

Lørdag 22. og søndag 23. juni har Pride house overtatt nesten hele Litteraturhuset, og arrangerer over 30 forskjellige debatter/workshops og foredrag. Her er det fokus på menneskerettigheter, hiv og kriminalisering, levekår for lhbt med etnisk minoritetsbakgrunn og rettigheter for transpersoner i Norge og Europa.

I tillegg vil vi sammen med sexologen Haakon Aars snakke om menns seksualitet, og spørre hvorfor alle skeive damer synes at Shane fra the L-word er så heit…

Mandag 24. juni – torsdag 27. juni flytter vi over til Deichman på Majorstua, hvor du kan få med deg to seminarer om skeiv litteratur, i tillegg til et godt sammensatt filmprogram.

Det beste av alt er at alt er gratis og åpent for alle!

Sjekk ut eventen på Pride house på fb

Legg til ekstern kalender…