Opplesningskveld #2

Lars Mørch Finborud er utdannet kunsthistoriker og jobber som kurator ved Henie Onstad Kunstsenter. Finborud driver plateselskapene Plastic Strip Press og Prisma Records, og har i de senere år skrevet fast for Vinduet og Morgenbladet ved siden av å være radiovert i NRK. Lars skal lese utdrag fra sin debutroman De svarte skiltene som kom ut på Gyldendal Forlag i 2013.

Morten Langeland debuterte med diktsamlingen Æ æ å (Kolon forlag) i 2012. Studerer ved Litterär gestaltning i Gøteborg. Han skal lese upubliserte dikt med arbeidstittelen Du som om.

Sara Sølberg har en master i Billedkunst fra Kunstakademiet i Oslo (KHIO) 2013. Nåværende student ved Forfatterstudiet i Tromsø. Sara vil lese utdrag fra et prosjekt som er under arbeid.

Johanne Nordby Wernø er kritiker, skribent og kurator og for tiden norsk redaktør for det nordiske kunsttidsskriftet Kunstkritikk. I september tiltrer hun som daglig leder for Unge Kunstneres Samfund i Oslo. Hun har en BA i estetisk teori fra Universitetet i Oslo, 2006, og en MFA i kritikk og kuratering fra Konstfack i Stockholm, 2009, med et masterprosjekt som omhandlet – og selv utgjorde en utprøving av – fiksjonstekst som kunstkritikk. Hun vil lese fra et fiksjonmanus under arbeid.

Legg til ekstern kalender…