PIXIES!

[Bilde]

Aktuelle med “Bagboy”, bandets første nye låt på ni år, skal Pixies starte første del av sin massive verdensturné 29. september i Paris i Frankrike. Dette blir starten på den første turnéen Pixies har gjort på nesten to år, og vil gi bandet muligheten til å gjøre noe de ikke har gjort på to tiår; nemlig spille nye låter – det første nye materialet siden Trompe le Monde fra 1991.
Se pixiesmusic.com for komplett liste over salgsdatoer og billettkjøpsinformasjon.

På turnéen, som for øvrig inneholder ny scene og produksjon, blir Pixies; Black Francis – guitar/vocals, Joey Santiago – guitars/backing vocals, og David Lovering – drums/backing vocals – sammen med bassist Kim Shattuck. Shattuck har blant annet spilt bass for LA garage-rock bandet The Pandoras, og var også gitarist for poppunk-bandet The Muffs. Sammen har disse fire forberedt seg i et øvingslokale i LA og er klare til å levere den mest omfattende setlista i bandets karriere.

“I tillegg til alles favoritter, skal vi spille låter vi ikke har spilt på lenge eller aldri spilt live før,” sier Black Francis. «Låter som “Brick is Red”, “Havalina”, “Tony’s Theme” og “Sad Punk”. Vi har vel øvd inn nærmere 80 låter, slik at vi vil være i stand til å endre settet i siste minutt om vi skulle føle for det. Vi ser alle virkelig frem til denne turnéen ".

Legg til ekstern kalender…