Lady Moscow + Guro von Germeten på Klubbøya på Internasjonalen

Lady Moscow
[Bilde]

Sirkusrockorkesteret Lady Moscow har begitt seg ut på et prosjekt få andre band med
vettet i behold tør nærme seg: å rocke villere og tyngre enn ethvert hardtslående
helelektrisk rockeband – med kun akustiske instrumenter
Beskrevet som “Tom Waits og Gogol Bordellos” uekte barn, med førstnevntes introverte, sataniske eleganse og sistnevntes nesten selvutslettende humør og galskap" har
Lady Moscow med sin bredbeinte sjangerdans fått publikummere innenlands og utenlands til å danse seg svette gjennom natta. Med inspirasjon fra både balkan og blues så vel som rock, pop og americana beskrives Lady Moscow kanskje best som et hardttrampende folk´n´roll-band, og bandet har ved flere anledninger blitt omtalt med hederstittelen Norges råeste liveband.

Lady Moscow er straks plateaktuelle med sin tredje fullengder, et konseptalbum om ekte kjærlighet og dårlig vær.

Lenke til Øyafestivalens nettsider: http://oyafestivalen.com/artist/lady-moscow/

Guro von Germeten
[Bilde]

Guro von Germeten, “hun med det røde trekkspillet”, hylles av store tyske aviser som det beste Norge har levert utover oljen, av Kongsberg Jazzfestival som en av de mest orginale artister i norsk og europeisk musikkliv, og av Bylarm som elektrisk, kraftfull og dramatisk. Hun leverer egenkomponerte låter i en smakfull og organisk miks av vintage jazz, balkanske takter, smektende popmelodier og lidenskapelige chansons.

Guro von Germeten har siden debuten i 2010 (Bad Dreams and Good Nightmares) etablert seg som en erfaren liveartist, med opptredner på festivaler som Kongsberg Jazzfestival, Slottsfjell, By:larm, Oslo World Music Festival og Canal Street, scener som Rockefeller, John Dee og Mono, samt turneer i Tyskland, Sveits, Østerrike, Russland, Canada, og for Rikskonsertene i Norge.

Lenke til Øyafestivalens nettsider:
http://oyafestivalen.com/artist/guro-von-germeten/

Legg til ekstern kalender…