Mentalettes (DE) + Sklitakling

[Bilde]

THE MENTALETTES (DE):

Denne spansk-svensk-amerikansk-tyske garage-eksplosjonen feier for tiden over kontinentet til en storm av strålende kritikker. Fire fine frisyrer fra rhythm & beat-kvintetten «Obsidians» fungerer som backingband for tre spinnville jenter i front og resultatet er sukkersøtt, frekt og wilde! Et storband som spiller med stor innlevelse og integritet leverer en komplett hyllest til all vill og utagerende rock & roll med hoftevrikk.

The Mentalettes kjører skamtight og stilsikker 60s garage, men både med eget materiale og i sine versjoner av obskure garagelåter i shumbaterrenget gir bandsammensetningen denne sjangeren en heseblesende twist. Dette kombinert med stort fokus på scenshow og spenstige visuelle gimmicker gjør at bandet leverer en liveopplevelse du aldri har sett maken til. Hittil!

www.youtube.com/watch?v=KNp…

SKLITAKLING:

Pulserende/skranglete/småsint postpønkpopråkk

Dette er sjangermiksere som henter inspirasjon fra bl.a punk, pop, rock, ska og en bitteliten dose sirkus. Du får musikk rett fra magen, med bergenstekster krydret med en passelig dose melankoli og eselspark.

DJ

Mojo Workout Dj’s sørger for at kvelden holdes ung også etter konsertene. Her blir det jawdropping boppers, greasy soul stompers, r’n’b ravers, fuzz-fuled garage og twisted tittyshakers ut i de seine nattetimer. God stemning og stappet dansegulv !

+ kollektiv bris og special menu at the venue!

Arrangementet er støttet av Norsk Kulturråd.

Legg til ekstern kalender…