Leonard Cohen - salgsutstilling og boklansering på Galleri Ramfjord 17. august kl 12.00!

[Bilde]

20. august er det igjen klart for konsert med den svært populære norgesvennen Leonard Cohen i Oslo og fra 17. august kan du se Cohens kunst på Galleri Ramfjord.

Dette er den andre utstillingen med Leonard Cohen som blir vist på Galleri Ramfjord i Oslo.

-Vi vil denne gangen vise 20 nye motiver av totalt 50 arbeider, forteller innhaver Elisabeth Ramfjord. -Alle bildene er basert på skisser fra 1960-tallet og frem til nå, signert og nummerert av Cohen i et begrenset opplag. Mange av selvportrettene er fra da han var i kloster. Leonard Cohen tegner det han ser rundt seg, fulgen utenfor vinduet, stolen i stuen og kvinnen i sengen på hotellrommet. Alle nære relasjoner, avslutter hun.

Det blir boklansering i samarbeid med Cappelen Damm på åpningen. Håvard Rem har oversatt biografien til norsk og vil lese et utdrag fra kl 13.00!!

Kunstneren selv er stolt av å kunne stille ut sin kunst i Norge:

-Jeg er svært takknemlig overfor mine venner i Oslo for denne muligheten til å stille ut min kunst. Jeg håper ingen føler seg forpliktet til å kjøpe, sier hovedpersonen selv. Cohen er nå 79 år og bosatt i Los Angeles, men fortsatt en svært aktiv kunstner.

Cohen arbeider med ulike teknikker; crayon, kull og grafikk. Verkene er ofte preget av humor og ironi, av og til med karikerende innslag og med tekstblokker og kommentarer. Han har tidligere stilt ut i bl.a Babinsky Gallery i Toronto, Lando Gallery i Vancouver, Goodhall Gallery i Manchester, og TD Lounge Gallery i Montreal.

LEONARD COHEN – salgsutstilling
17. august – 1. september 2013
Adresse: Schwensensgate 1 på St.Hanshaugen i Oslo
Telefon: 22 56 43 70 / E-post: [email protected]
Åpningstider:Torsdag-fredag 12.00-18.00 og lørdag-søndag 12.00-16.00

Alle bildene ligger ute på www.galleriramfjord.no

Legg til ekstern kalender…