"En hyllest til Jack Teagarden" med Kristoffer Kompen

[Bilde]



Jack Teagarden er kanskje den mest kjente jazztrombonisten gjennom tidene. Han var også en glimrende vokalist, bandleder og komponist. Hans karriere strakk seg fra midten av 1920-tallet og helt frem til han døde i 1964. Dette resulterte i en mengde konserter, plateutgivelser og lengre samarbeid med musikere som Louis Armstrong, Benny Goodman og Earl Hines. Her møtes et stjernelag av musikere på tvers av generasjoner i felles interesse om å skape en hyllest til Jack Teagarden.


Trombonist Kristoffer Kompen har tross sin unge alder bevist flere ganger at han har studert Teagardens spillestil og tonespråk i detalj. Med en av Norges fremste vokalister innen denne stilen, Børre Frydenlund ved sin side, og et solid svingende komp bak seg, kan publikum glede seg til å høre nye versjoner av gamle perler som “Stars Fell On Alabama”, “Rockin´ Chair” og “Love Me”. Kristoffer Kompens ferske cd “A Tribute To Jack Teagarden” vil være til salgs på konserten.

Kristoffer Kompen (trombone), Børre Frydenlund (gitar/vokal), David Skinner (piano), Svein Aarbostad (bass), Tore Sandbakken (trommer)

Legg til ekstern kalender…