"En hyllest til Jack Teagarden" med Kristoffer KompenJack Teagarden er kanskje den mest kjente jazztrombonisten gjennom tidene. Han var også en glimrende vokalist, bandleder og komponist. Hans karriere strakk seg fra midten av 1920-tallet og helt frem til han døde i 1964. Dette resulterte i en mengde konserter, plateutgivelser og lengre samarbeid med musikere som Louis Armstrong, Benny Goodman og Earl Hines. Her møtes et stjernelag av musikere på tvers av generasjoner i felles interesse om å skape en hyllest til Jack Teagarden.


Trombonist Kristoffer Kompen har tross sin unge alder bevist flere ganger at han har studert Teagardens spillestil og tonespråk i detalj. Med en av Norges fremste vokalister innen denne stilen, Børre Frydenlund ved sin side, og et solid svingende komp bak seg, kan publikum glede seg til å høre nye versjoner av gamle perler som “Stars Fell On Alabama”, “Rockin´ Chair” og “Love Me”. Kristoffer Kompens ferske cd “A Tribute To Jack Teagarden” vil være til salgs på konserten.

Kristoffer Kompen (trombone), Børre Frydenlund (gitar/vokal), David Skinner (piano), Svein Aarbostad (bass), Tore Sandbakken (trommer)

Legg til ekstern kalender…