Fantasigründerskolen 2013

Fantasigründerskolen er en prosjektmekkeskole der du vil få lære å gjennomføre et prosjekt, både teoretisk og praktisk. Formålet med skolen er å gi deg nyttige verktøy til å arrangere dine egne aktiviteter, og kanskje et nytt nettverk å spille på når du trenger noen å samarbeide med for å lage nye idéer eller bli inspirert. Vi skal ha det gøy.

Er dette noe for meg?
Fantasigründerskolen er for deg som har en fantastisk idé du ikke helt vet hvordan du kan gjennomføre, og for deg som klør i fingrene etter å skape noe men ikke helt vet hva, eller for deg som synes at en helg med Fantasiforbundet-folk høres ut som den beste helga i verden.

Hva er egentlig et prosjekt?
De fleste bruker prosjektarbeid når de skal pusse opp, flytte, eller holde bryllup. Du blir ferdig med det, og det krever planlegging. Alle rockefestivaler du har vært på er prosjekter. En temafest eller en utstilling er også prosjekter. Har du hatt en idé til et prosjekt?
Hva med å holde en konsert med et garasjeband? Arrangere brettspillfestival? Bygge en gigantisk snøborg? Capture-the-flag-turnering? Arrangere levende rollespill? Eller rollespill i flyktningeleirer? Vi vil gjerne gi deg det du trenger for å få det til.

Praktisk info
FGS arrangeres fra 12.-15. September på et leirsted rett utenfor Oslo. Deltakeravgiften er 400 kr. Det vil gå felles transport fra Oslo S til leirstedet på ettermiddagen den 12. September. Overnatting og mat er inkludert. Arrangementet er alkoholfritt. Deltakerene må selv komme seg til Oslo S, men Fantasiforbundet gir noe reisestøtte til de som kommer utenfra Oslo.

Legg til ekstern kalender…