Labert Oppmøte! Sesongstart med Monkey Plot og Inge & Irene

Labert Oppmøte er en rykende ny, herlig uformell konsertserie på Kampen.
Til å åpne ballet har vi fått to knallgode band med unge norske musikere.
For å få til jevn geografisk representasjon har vi valgt oss et fra østlandet og et fra vestlandet.



- Monkey Plot

[Bilde]

“Løv og lette vimpler” er tittelen på Monkey Plot ́s debutplate, spilt inn i stua til frijazzpionér Frode Gjerstad. Resultatet ble en ni-spors fulllengder. Med dens organiske form og i all sin enkelhet, kan musikken oppleves som en kontrast til forbrukersamfunnet. Den lar seg ikke begrense av sjangerdefinisjoner, men henter inspirasjon fra ulike typer folkemusikk, akustiske ikoner som Neil Young og Nick Drake, og den eksperimentelle noise-, impro- og jazzscenen.

Monkey Plot er et norsk band som spiller akustisk improvisert musikk på egne premisser. Etter endt fire års studietid ved Norges Musikkhøgskole har de nå, sammen og i andre konstellasjoner(Karokh, Ich Bin N!ntendo og PGA), utmerket seg som sterke nykommere på den norske kreative musikkscenen.

christian winther
magnus nergaard
jan martin gismervik


- Inge & Irene


[Bilde]

Den ferskfødte Stavanger-duoen setter støtet i et andektig eksprimentelt, elektronisk lydlandskap, dog presentert gjennom iørefallende melodier og låter.
Duoen bruker også ekte instrumenter som sakofon og stemme, hvis det trengs. Av og til er musikken fri mens andre ganger er den veldig gjennomkomponert.

signe irene stangborli time
inge weatherhead breistein

Legg til ekstern kalender…