Supermandag: Over the top (1987) og Bloodsport (1988)

Over the Top (1987)

Sylvester Stallone er trailersjåføren som på si bryter håndbak mot de aller beste, mens Jean-Claude van Damme reiser til Hong Kong for å utfordre verdens tøffeste slåsskjemper. Det er duket for styrkeprøver.

[Bilde]

Når ekskona til trailersjåføren Lincoln Hawk Over the Top ligger på dødsleiet får han en ny sjanse til å få orden på livet sitt gjennom å på nytt ta ansvar for sønnen Mike som han forlot for ti år siden. Det eneste problemet er at Hawk har dårlig med penger og at den rike tidligere svigerfaren, som ikke akkurat har tillit til Hawk, prøver å stikke kjepper i hjulene og til og med får ham sendt i fengsel. Men Hawk har én styrke, han er en av landets beste til å bryte håndbak og når det viser seg at verdensmesterskapet i nettopp håndbak snart skal arrangeres i Las Vegas satser Hawk alt på det som ser ut til å være hans eneste sjanse til å vinne sønnens tillit en gang for alle og samtidig sikre deres økonomiske fremtid.


Bloodsport (1988)

Bloodsport er den første filmen hvor vi for fullt får se van Damme utfolde seg i helikopterspark og annen blodsutgytelse. Filmen er fritt basert på historien om da den amerikanske kampsportlegenden og vi får se hvordan det etter sigende gikk da verdens verste slåsskjemper fra alle verdens disipliner braket sammen i den beryktede Kumite for å avgjøre hvem som er best til å slåss i hele verden.

[Bilde]

In English:
Sylvester Stallone is the truck driver who on the side arm wrestles against the very best, while Jean-Claude van Damme travels to Hong Kong to challenge the worlds’ toughest fighters. Now their strengths will be put to the test.

Over the Top (1987)
Regi: Menham Golan
Land: USA
Spilletid: 93 min.
Språk: Engelsk

Bloodsport (1988)
Regi: Newt Arnold
Land: USA
Spilletid: 92 min.
Språk: Engelsk

Legg til ekstern kalender…