Utstillinger med Terje Uhrn, Beathe C. Rønning, Hanne Christiansen og Hanne Borchgrevink

Utstillingsperiode: 8. august – 1. september 2013.

Terje Uhrn – overlyssalen
Terje Uhrns arbeider er personlige og særpregede. Han arbeider innenfor et abstrakt, geometrisk monumentalt billedspråk, der de figurative former er forankret i det konkrete.
I motsetning til det utbredte og ekspresjonistiske ”heftige maleriet” tidlig på 1980-tallet, velger han nå å følge en mer nøktern og mindre spontan vei. De tidligere geometriske billedoppsettene avløses tidvis av organiske formdannelser, og den vanligvis nedtonede paletten er utvidet med et større koloristisk repertoar.
[Bilde]

Beathe C. Rønning – vindussalen
Kultur og Fritid
Tekster i utvalg, Nyere norsk historie, Kultur og Fritid. Dette er titlene på noen av verkene i denne utstillingen. Den er et forsøk i det kontinuerlige arbeidet med å forsone seg. Med hva da? Det å leve i et byråkratisk samfunn, og forsøke å fylle det med organisk og menneskelig innhold. Utvide lommene av frihet.

Utstillingen består av store og små fotografier, tegninger, materialebilder og tekststykker.
[Bilde]

Hanne B og Hanne C – 2. etasje
Hoder og Hus
I utstillingen i 2. etasje presenterer Hanne Christiansens frodige hoder og Hanne Borchgrevinks presise hus. Bilder av hoder og hus, har de noe som er felles? En av barnets første tegninger er et hode, et ansikt med øyne, nese og munn. En annen er et hus med pipe, vinduer og dør. Barnets tegninger er et hus som ser ut som et ansikt.
[Bilde]

Punktutstilling med Sebastian Makonnen Kjølaas
Kjølaas arbeider innenfor flere medier – illustrasjoner og skulpturelle installasjoner, samt kuratoriske prosjekt og performative intervensjoner.
Kunstnerskapet består av et bredt spekter historiske og materielle prosedyrer satt sammen for å belyse det som i hans øyne representerer samfunnets underliggende vanvidd.
[Bilde]

Les mer om utstillingene.

Legg til ekstern kalender…