Ine Hoem

Ine Hoem slipper sin debut-EP The Island 11.oktober 2013 på Impeller Recordings.

Gratis EP “The Island” i døra til de som har kjøpt billett på forhånd.

Her kjøper du billetter:

www.tigernet.no/shop/browse…

www.facebook.com/pages/Ine-…

Etter mange år i forskjellige bandkonstellasjoner, nominasjon til Spellemannspris og flere tildelinger av musikkpriser i Norge og utlandet , er Ine Hoem klar for å debutere som soloartist. Med fengende melodier, og referanser i elektronisk musikk og postmoderne pop, peiler Ine Hoem ut en ny musikalsk retning. The Island er produsert av den unge produsenten Juhani Silvola som blant annet produserte debutalbumet til Highasakite.

Noen har allerede fått oppleve Ine i sin nye musikalske drakt og debutsingelen “Get It Off” var i vinter C-listet på P3 i fire måneder. I sommer har Ine med sitt mannskapsrike band spilt på festivaler som Øyafestivalen, Vinjerock, Norwegian Wood og Volumfestivalen.

Fra sin oppvekst på arbeiderklassens Grünerløkka på 80 – og 90-tallet og med en forkjærlighet for sitt barndoms paradis i Fræna på Nord Vestlandet, henter Ine Hoem inspirasjon i det urbane byliv og Romsdalens ville natur. The Island forteller personlig om kaotisk kjærlighet, indre konflikter og sosiale utfordringer, og om menneskets møte med den digitale verden og streben etter suksess. Ine Hoem spør oss: ”Kan man noen ganger bli helt fornøyd? Er det nok å bare være seg selv, eller prøver vi konstant å leve opp til andres forventninger?”

Ine Hoem besøker 11 norske byer i høst, med konserter blant annet på Mono i Oslo og Hulen i Bergen.

“Stemmen er fløyelsmyk og karakteristisk, aldri ut av pitch, hun har en utstråling som er langt mer lun enn keitete og hun skriver til dels svært fengende musikk, gjerne med en tvist i detaljene, små vrier som hindrer det i å bli for strømlinjeformet.” – Adressa

“Ine Hoems trygge, men langt fra tradisjonelle stemme kan godt vise seg å føre henne opp på den alternative norske pop-himmelen.” – NRK P3

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…